c6e29fbacaa0caed3491379ba4cda8f
41af7cf300a50e1969332c5d7bad5b0

SEHR VIEL MEHR

Spesialis E-Sapédah

FUNNCYCLE, mangrupikeun perusahaan R&D sareng Manufaktur khusus dina sapédah listrik sareng skuter langkung ti 10 taun. Insinyur kami kalayan paling expenrience dina scooter listrik R&D sareng motor listrik. Sababaraha diantarana damel di Ninebot sareng suksés ngembangkeun XIAOMI 365, Gotrax GXL sareng produk terlaris anu sanés. Kalayan mérek nyalira namina "Borita" sareng "Sebic". Perusahaan taat kana prinsip operasi "layanan palanggan sareng kualitas produk anu pang luhurna", damel sareng seueur pabrik anu dibiayaan Taiwan anu ngahasilkeun bagian-bagian sapédah mérek terkenal sareng nyayogikeun, nyayogikeun "bagian-bagian sapédah kualitas luhur kalayan pakampungan pameseran hiji-stop" klien di sakumna dunya.

SEHR VIEL MEHR

SEBIC EBIKE
TUNGGAL JEUNG KA hareupna Populér
modél

Modél populér.

  • E-road bikes have an e-drive system that boosts your own power so you can ride faster, climb with ease, and cover more distance. E-road bikes have an e-drive system that boosts your own power so you can ride faster, climb with ease, and cover more distance.

    Jalan E-Sapédah

    Sepeda e-road gaduh sistem e-drive anu naekeun kakuatan anjeun nyalira sahingga anjeun tiasa numpak langkung gancang, naék kalayan gampang, sareng nutupan jarak anu langkung seueur.

  • Electric folding bicycles are sprouting up on city streets, on trains and busses, and in office buildings and apartment hallways for a good reason.Electric folding bicycles are sprouting up on city streets, on trains and busses, and in office buildings and apartment hallways for a good reason.

    Tilepan E-Sapédah

    Sapédah tilepan listrik mecenghul di jalan-jalan kota, kana karéta sareng beus, sareng di gedong kantor sareng lorong apartemen ku alesan anu saé.

  • Electric mountain bikes are everything you already love about trail riding, but more of it. More speed. More power. More distance. More terrain. Electric mountain bikes are everything you already love about trail riding, but more of it. More speed. More power. More distance. More terrain.

    Gunung E-Sapédah

    Sepeda gunung listrik mangrupikeun hal anu parantos anjeun resep ngeunaan jalan satapak, tapi langkung seueur deui. Langkung gancang. Langkung kakuatan. Jarak langkung. Langkung rupa bumi.

  • Large seats, upright, relaxed handlebars, and longer frames engineered to keep your body properly aligned to prevent stress and soreness in your back, shoulders, and wrists. Large seats, upright, relaxed handlebars, and longer frames engineered to keep your body properly aligned to prevent stress and soreness in your back, shoulders, and wrists.

    Kapal pesiar

    Korsi ageung, jejeg, setang santai, sareng bingkai anu langkung lami dirékayasa pikeun ngajaga awak anjeun leres-leres dijantenkeun pikeun nyegah setrés sareng nyeri dina tonggong, taktak, sareng pigeulang anjeun.

  • High-volume tires allow you to run low tire pressures, and low tire pressures typically beget a more comfortable ride. Fat bike tires take that notion to the extreme. High-volume tires allow you to run low tire pressures, and low tire pressures typically beget a more comfortable ride. Fat bike tires take that notion to the extreme.

    E-sapédah gendut

    Ban anu jilidna ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun tekanan ban anu handap, sareng tekanan ban anu kirang biasana ngahasilkeun perjalanan anu langkung raoseun. Ban sapédah gajih nyandak anggapan éta dugi ka parah.

  • Electric bikes amplify your pedaling power and your ability to do and see more. Vintage e-bikes make more possible. They're quick and smooth, with predictable, easy-to-control power and a long-lasting removableElectric bikes amplify your pedaling power and your ability to do and see more. Vintage e-bikes make more possible. They're quick and smooth, with predictable, easy-to-control power and a long-lasting removable

    Sapédah E-sapédah

    Sepeda listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun sareng kamampuan anjeun pikeun ngalakukeun sareng ningali langkung seueur. E-motor modél ngajantenkeun langkung mungkin. Aranjeunna gancang sareng lancar, kalayan kakuatan anu tiasa diprediksi, gampang dikontrol sareng anu tiasa tahan jangka panjang

  • DIJUAL
    SEBIC 700C hidden battery vintage road city electric bicycle

    SEBIC 700C disumputkeun aki antik jalan kota ...

    Wattage 251 - 350W Voltase 36V Power Supply Litium Batre Batré Ukuran Motor sanés Brushless, Rear Motor 36V 250W Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable No Max Speed ​​<30km / h, 25-30km / h Range per Power 10 - 30 km Tempat Asalna Cina Brand Brand SEBIC Model Number BEF-700RD Style Standard Dipeunteun Kapasitas Panumpang Hiji Kursi Nami Produk Jalan e sapédah Frame Aluminium Alloy Garpu Aluminium Alloy Rem mékanis Disc Brake Ti ...

  • DIJUAL
    SEBIC 700C aluminum alloy 6061 powerful electric bicycle

    SEBIC 700C alloy aluminium 6061 éléktronik kuat ...

    Wattage 200 - 250W Voltage 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 700 * 38C Motor Brushless, 36V 250W Mid Motor Certification ce Frame Material Carbon Steel Foldable No Max Speed ​​<30km / h, 25km / H atanapi langkung Range per Power 31 - 60 km Place Asal Cina Ngaran Brand SEBIC Modél Nomer BEF-BW700MM Style Standar Dipeunteun Kapasitas Panumpang Hiji Kursi Bingkai 700 * 38C alloy aluminium 6061, TIG dilas Fork Steel 700C, TIG dilas marake PROMAX Caliper ...

  • DIJUAL
    SEBIC 700c mid motor hydraulic brakes road city electric bicycle

    SEBIC 700c pertengahan motor marake hidrolik jalan kota ...

    Wattage 251 - 350W Voltage 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Size LAIN Motor Brushless, 36V 200W Mid Motor-Bafang M800 Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable enya Max Speed ​​<30km / h, 25km / H atanapi langkung Range per Power 10 - 30 km Tempat Asal Cina Ngaran Brand SEBIC Modél Nomer BEF-EEL700M Style Standar Dipeunteun Kapasitas Panumpang Hiji Kursi Bingkai 700 * 28C alloy aluminium 6061, TIG dilas Fork Aluminium 700C, TIG dilas marake ...

SEHR VIEL MEHR

Jalan E-Sapédah
Jalan E-Sapédah

Sepeda e-road gaduh sistem e-drive anu naekeun kakuatan anjeun nyalira sahingga anjeun tiasa numpak langkung gancang, naék kalayan gampang, sareng nutupan jarak anu langkung seueur. Éta dirancang pikeun numpak trotoar tapi seueur modél ogé saé dina permukaan campuran.

Nalika anjeun ngamaénkeun sapédah jalan listrik, karaos siga angin aya di tukangeun anjeun sareng gunung-gunung ngan ukur léah. Tambih Deui, unggal waktos anjeun dina sadel anjeun terang yén perjalanan anjeun bakal saé.

  • DIJUAL
    SEBIC 26 inch dual motor mountain electric bicycle

    SEBIC 26 inci motor motor sapédah dua gunung

    Wattage 251 - 350W Voltage 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 26 ″ Motor Brushless, 36V 350W Rear Motor atanapi mesen Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable No Max Speed ​​<30km / h, 35KM / H atanapi langkung Range per Power 31 - 60 km Tempat Asalna Cina Ngaran Merek SEBIC Jumlah Modél BEF-26MG Gaya Standar Dipeunteun Kamampuh Kapasitas Hiji Kursi Bingkai aluminium alloy Garpu Alloy Brake Merchanic Disc Brake Tirus INNOVA 26 ...

  • DIJUAL
    SEBIC 26 inch mountain fat tiresnow beach mid drive motor electric bike

    SEBIC 26 inci gunung gajih gunung tiresnow pantai pertengahan d ...

    Wattage 251 - 350W Voltase 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 26 ″ Motor Brushless, 36V 250W Mid Motor-Bafang M400 Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable No Max Speed ​​<30km / h, 25km / H atanapi langkung Range per Power 31 - 60 km Tempat Asalna Cina Ngaran Merek SEBIC Jumlah Modél BEF-ID26MF Style Standar Dipeunteun Kapasitas Kapasitas Hiji Kursi Bingkai 26 * 4.0 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas Fork Aluminium 26 ″, TIG w ...

SEHR VIEL MEHR

Gunung E-Sapédah
Gunung E-Sapédah

Sepeda gunung listrik mangrupikeun hal anu parantos anjeun resep ngeunaan jalan satapak, tapi langkung seueur deui. Langkung gancang. Langkung kakuatan. Jarak langkung. Langkung rupa bumi. Tapi Rail bahkan langkung ti éta — éta mangrupikeun sapédah gunung listrik anu masihan anjeun hubungan anu langkung narik ati sareng jalan satapak.

Sepeda gunung anu ngabantosan listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun bari nguatkeun jumlah kasenangan anjeun dina jalan satapak. Buka langkung jauh, langkung gancang, sareng langkung seueur tempat dina e-MTB. Ieu mangrupikeun e-bikes anu ngantepkeun anjeun langkung resep pikeun sagala rupa anu ngajantenkeun biking gunung saé pisan.

  • DIJUAL
    SEBIC 16 inch small tire foldable electric bike

    SEBIC 16 inci ban leutik tilepan sapédah listrik

    Wattage 200 - 250W Voltage 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Size 16 ″ Motor Brushless, 36V 250W Rear Motor Certification ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable enya Max Speed ​​<30km / h, 25km / H atanapi langkung Range per Power 10 - 30 km Tempat tina Asal Cina Nomer Brand SEBIC Modél Nomer BEF-16SM Style Standar Dipeunteun Kapasitas Kapasitas Hiji Kursi Frame alloy aluminium Garpu alloy aluminium Rem Rem Merchanic Disc Brake Tirus INNOVA 16 * 1.95 ...

  • DIJUAL
    SEBIC 20 inch aluminium hidden battery folding electric bicycle

    SEBIC 20 inci aluminium disumputkeun batré tilepan ...

    Wattage 200 - 250W Voltage 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 20 ″ Motor Brushless, 36V 250W Rear Motor-BAFANG Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable enya Max Speed ​​<30km / h, 25KM / H atanapi langkung Range per Power 31 - 60 km Tempat Asal Cina Ngaran Brand SEBIC Modél Jumlah BEF-CL20 Style Standar Dipeunteun Kamampuh Kapasitas Hiji Kursi Bingkai 20 * 1.75 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas Fork Steel TIG Dilas 20 ″ ...

SEHR VIEL MEHR

Tilepan E-Sapédah
Tilepan E-Sapédah

Sapédah tilepan listrik mecenghul di jalan-jalan kota, kana karéta sareng beus, sareng di gedong kantor sareng lorong apartemen ku alesan anu saé. Hésé pikeun ngéléhkeun kenyamanan sapédah anu asalna janten pas di handapeun méja anjeun — tapi ogé tiasa ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung gancang sareng kirang pajak. Langkung seueur perusahaan anu hustling pikeun nyiptakeun mesin mini-komuter pamungkas. Kieu anu kedah dipilari nalika anjeun hoyong sapédah kompak pikeun dinten perjalanan multimodal atanapi nyimpen di apartemen-sareng gaduh ogé perjalanan anu panjang.

  • DIJUAL
    SEBIC motorcycle New Style Central Suspension 16 Inch Comfortable One Wheel Electric Bike

    SEBIC motor Gaya Baru Gantung Tengah 1 ...

    Wattage 350 - 500w Voltage 48V Power Supply Litium Batré 48V 12/15 / 20AH Ukuran Kabayang 16 ″ Motor Rear Brushless, 48V 350W Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable No Max Speed ​​25km / h atanapi ngalakukeun sakumaha sarat konsumén Rentang per Power> 60 km Tempat Asal Cina Ngaran Brand SEBIC Modél Nomer GUN Style Méwah Dihaturkeun Kapasitas Panumpang Hiji Kursi Frame Aerospace Aluminimum Alloy Rem Disc Disc Brake Battery 18650 Lithium Battery D ...

  • DIJUAL
    SEBIC 20 inch Motorized Fat tire 500w Electric Bike Motorcycle

    SEBIC 20 inci ban Lemak bermotor 500w Listrik ...

    Wattage 351 - 500w Voltage 48V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 20 ″ Motor Brushless, Mag Wheel 500W / 750W Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable No Frame 20 * 490MM, Aluminium Alloy Fork 20 ″ Alloy Fork, suspénsi Brake Double Disc Brake Tirus 20 * 4.0 Gear Set speed tunggal Batré Lémium Batré 48V Témbong LCD Range Range 60km Combo Set Ditawarkeun 0 STAY POWERFUL, STAY COOL - Desain Kabayang Terpadu anu ...

SEHR VIEL MEHR

Kapal pesiar
Kapal pesiar

Kanyamanan. Sapédah ieu didesain kanggo kanyamanan, sering nawiskeun frame-thru sareng posisi pedal payun anu dirancang pikeun perpanjangan kaki lengkep pikeun ngirangan galur dina tuur, pinggul, sareng ankle anjeun. Korsi ageung, jejeg, setang santai, sareng bingkai anu langkung lami dirékayasa pikeun ngajaga awak anjeun leres-leres dijantenkeun pikeun nyegah setrés sareng nyeri dina tonggong, taktak, sareng pigeulang anjeun. Tunggang luhung sareng pandangan jalan sareng lingkungan sakurilingna ngajantenkeun kabagjaan.

Gaya sareng Senang. Sapédah pesiar pantai listrik gaduh gaya vintage anu béda. Bingkai swooping curvy vs sudut heuras, setang panjang panjang, sareng fenders anu dicocogkeun sareng tutup ranté mangrupikeun ciri khas dina kategori ieu. Éta dirancang pikeun gampang dioperasikeun ku mékanisme pergeseran ageung, throttles pulas, sareng tampilan LCD ageung.

  • DIJUAL
    SEBIC Foldable heavy fat tyre full suspension 20 inch moutain electric bike

    SEBIC Lipat ban gajih beurat gantung lengkep ...

    Wattage 251 - 350W Voltase 48V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 20 ″ Motor Brushless, 48V 350W motor hub tukang, BAFANG Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable enya Max Speed ​​30-50km / h, 25km / H atanapi langkung Range per Power 31 - 60 km Tempat Asalna Cina Ngaran Merek SEBIC Jumlah Modél BEF-20SF-E Style Standar Dipeunteun Kapasitas Kapasitas Hiji Kursi Bingkai 20 * 4.0 "aluminum" alloy aluminium 6061, TIG dilas, dilipat nganggo suspen ...

  • DIJUAL
    SEBIC 26 inch mountain fat tiresnow beach mid drive motor electric bike

    SEBIC 26 inci gunung gajih gunung tiresnow pantai pertengahan d ...

    Wattage 251 - 350W Voltase 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 26 ″ Motor Brushless, 36V 250W Mid Motor-Bafang M400 Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable No Max Speed ​​<30km / h, 25km / H atanapi langkung Range per Power 31 - 60 km Tempat Asalna Cina Ngaran Merek SEBIC Jumlah Modél BEF-ID26MF Style Standar Dipeunteun Kapasitas Kapasitas Hiji Kursi Bingkai 26 * 4.0 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas Fork Aluminium 26 ″, TIG w ...

  • DIJUAL
    SEBIC 26 inch vintage snow beach fat tire mountain electric bike

    SEBIC 26 inci ban salju salju pantai vintage dipasang ...

    Wattage 251 - 350W Voltase 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 26 ″ Motor Brushless, 36V 250W M400 BAFANG Sertifikasi ce Frame Material Aluminium Alloy Foldable No Max Speed ​​30-50km / h Range per Power 31 - 60 km Tempat Asalna Cina Brand Brand SEBIC Nomer Modél BEF-MG295MM Style Standar Dipeunteun Kamampuh Kapasitas Hiji Kursi Bingkai 26 * 4.0 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas Garpu gantung 26 * 4.0 ″, Alloy + Alloy Marake Hydrau ...

SEHR VIEL MEHR

E-sapédah gendut
E-sapédah gendut

Numpak Nyaman

Ban anu jilidna ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun tekanan ban anu handap, sareng tekanan ban anu kirang biasana ngahasilkeun perjalanan anu langkung raoseun. Ban sapédah gajih nyandak anggapan éta dugi ka parah. Padahal anjeun tiasa ngaji 60+ psi pikeun sapédah jalan, 40+ psi pikeun hibrid, sareng 20+ psi pikeun sapédah gunung, bikes gajih ngamungkinkeun anjeun numpak sakedik 5 dugi 10 psi dina ban anjeun. Anjeun bakal hoyong nambihan tekanan pikeun trotoar sareng ngaluarkeun hawa pikeun tanjakan di luar jalan, tapi panurunan tekanan ban sacara umum ngamungkinkeun ban pikeun dikomprés ku gumpalan, ngalancarkeun perjalanan anjeun.

Mangpaat sanés ban ageung sareng tekanan ban lemah nyaéta kamampuan luar angkasa. E-bikes ban gajih tiasa ngalangkungan salju, keusik, leutak, sareng sababaraha jalur sapédah gunung, gumantung kana kasusah jalan satapak sareng katerampilan nanganan anjeun nyalira, tangtosna. Kalayan tekanan ban anu langkung luhur, éta tiasa dianggo saé dina trotoar, nganggo ban ageung salaku gantung pikeun ngalancarkeun trotoar anu raheut.

  • DIJUAL
    SEBIC 26 inch lightweight retro europe vintage electric bicycles

    SEBIC 26 inci lightweight retro eropa ...

    Wattage 251 - 350W Voltase 36V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 26 ″ Motor Brushless, 36V 250W Sisi Motor Rear ce Frame Material Carbon Steel Foldable No Max Speed ​​<30km / h Range per Power 10 - 30 km Tempat Asal China Brand Brand SEBIC Model Nomer BEF-26RD Style Standar Dipeunteun Kamampuh Kapasitas Hiji Korsi nami Produk Jalan sareng sapédah Frame 26 ″ Hi-ten Steel Fork Hi-ten Steel Brake Aluminium alloy caliper rem ...

  • DIJUAL
    SEBIC 26 inch popular road sport style high power electric electric road bike

    SEBIC 26 inci jalan olahraga gaya populer gaya tinggi ...

    Wattage 351 - 500w Voltage 48V Power Supply Lithium Battery Wheel Ukuran 26 ″ Motor Brushless, 48V 500W Sertifikasi Motor Rear CE Frame Bahan Aluminium Alloy Foldable No Max Speed ​​30-50km / h, 40km / H atanapi langkung Range per Power 31 - 60 km Place ti Asal Jiangsu, Cina Ngaran Brand SEBIC Jumlah Modél BEF-ID26RF Style Standar Dipeunteun Kapasitas Kapasitas Hiji Kursi Bingkai 26 * 2.125 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas Fork suspénsi 26 * 2.0 ″, A ...

SEHR VIEL MEHR

Sapédah E-sapédah
Sapédah E-sapédah

Sepeda listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun sareng kamampuan anjeun pikeun ngalakukeun sareng ningali langkung seueur. E-motor modél ngajantenkeun langkung mungkin. Éta gancang sareng lancar, kalayan kakuatan anu gampang diprediksi, gampang dikontrol sareng batré anu tiasa dicandak awét anu tiasa diisi deui di toko rumah tangga mana waé.

sertifikasisertifikasi

Pabrik CinaPabrik Cina

  • factory1
  • factory2
  • factory3
  • factory5
  • factory4
  • factory6
  • factory7
  • factory8
  • factory9
  • factory10

Pabrik MarokoPabrik Maroko

Pelanggan Éropah PILIHAN Kahiji

  • Morocco2
  • Morocco3
  • Morocco4
  • Morocco5
  • Morocco6
  • Morocco7
  • Morocco8
  • Morocco1