SEBICEBIKE

FUNNCYCLE, nyaéta perusahaan R&D sareng Manufaktur khusus dina sapédah listrik sareng Scooter langkung ti 10 taun. 

Suzhou Funncycle calakan Téhnologi Co., Ltd.

FUNNCYCLE, nyaéta perusahaan R&D sareng Manufaktur khusus dina sapédah listrik sareng Scooter langkung ti 10 taun. Insinyur kami nganggo kalolobaan expenrience dina skuter listrik R&D sareng motor listrik. Sababaraha diantarana damel di Ninebot sareng suksés ngembangkeun XIAOMI 365, Gotrax GXL sareng produk terlaris anu sanés. Kalayan mérek nyalira namina "Borita" sareng "Sebic". Perusahaan taat kana prinsip operasi "layanan palanggan sareng kualitas produk anu pang luhurna", damel sareng seueur pabrik anu dibiayaan Taiwan anu ngahasilkeun bagian-bagian sapédah mérek terkenal sareng nyayogikeun, nyayogikeun "bagian-bagian sapédah kualitas luhur kalayan pakampungan pameseran one-stop" ngadeukeutan klien di sakumna dunya.

Pendiri gaduh 2 5 taun pangalaman dina sapédah listrik, skuter, sapédah sareng sapédah bagian industri sareng hubungan anu hadé sareng langkung ti 1 5 0 pabrik, anu mangrupikeun jaminan pikeun ranté anu nyayogikeun. Kami dalit sareng PLEV (EN17128), eKFV (ABE), UL dina skuter listrik; EN15194, UL2849 dina sapédah listrik; coform ka sadaya pasar di dunya. Ngagaduhan langkung ti 8 0 0 méter pasagi gudang kanggo nyimpen jumlah saham anu tangtu sareng nyingkat waktos pangiriman. 

OEM sareng ODM ditampi, ngabantosan konsumén pikeun ngararancang, ngembangkeun, mariksa sampel sareng ngahasilkeun urutan ageung dina séri jasa, ngabagéakeun pelanggan pikeun nganjang ka kami, pikeun ngawangun usaha win-win!

1596612435734_0

Lokasi Perusahaan: Jiangsu, Cina (Daratan). 

Produk Utama: Sapédah Listrik, Sapédah, Bagian Sapédah (Pedal / Sadel / Grip / Hub / Batang / Stang / Korsi Pos / Rim / Freewheel / Frame / Fork Fork / Brake Lever / Tyre / Chainwheel / Crank / Front Derailleur / Rear Derailleur / Rem Disc / Spoke, sareng sajabana), Asesoris (Basket / Fenders / Mirror-view Eunteung / Sapatu / Pump / Tools / Cycle Computer / Bell / Kickstand, sareng sajabana).

1597739328557_0