Suzhou Funncycle calakan Téhnologi Co., Ltd.

TAROS KAMI

Punten karaos bebas biaya pikeun ngirimkeun spésifikasi kami sareng kami bakal ngabales anjeun gancang-gancang. Kami ngagaduhan tim rékayasa profesional pikeun ngaladénan pikeun unggal kabutuhan anu lengkep. 

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

ALAMAT

Gedong Pabrik No.5, 189 Jalan Qianjin Wétan, Kota Kunshan, Propinsi Jiangsu, Cina

E-MAIL

WHATSAPP

+86 13222958998

TELEPON

+86 18662651800

+ 86-512-50338323

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten Saptu, Minggu: Ditutup