SEBIK
EBIKEUN

TUNGGAL JEUNG KA hareupna

FUNNCYCLE, nyaéta perusahaan R&D sareng Manufaktur khusus dina sapédah listrik sareng Scooter langkung ti 10 taun.

Insinyur kami nganggo kalolobaan expenrience dina skuter listrik R&D sareng motor listrik.

  • Gemma GA-900 Electric Bicycle Disc Brake

    Gemma GA-900 Electric Bike Disc Disc

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina Nami Brand: Nomer Modél Gemma: GA-900 Nami Produk: Modél Rem Cakram Hidrolik: GA-900 Lever: 2 Pilihan Rotor Ramo: Hareup: 160mm ~ 180mm Belakang: 140mm ~ 160mm Bahan: Aluminium Alloy Finish : ED-Hideung Beurat tina sapotong: 325g Rem payun (katuhu) -cahaya selang minyak: 850mm Belakang: 1350mm
  • Gemma GA-M800 Ebike Caliper Bicylce Kit MTB Hydraulic Disc Brake

    Gemma GA-M800 Ebike Caliper Bicylce Kit MTB Hydraulic Disc Brake

    Komponén: Bahan Brek Disc: Aluminium, Alloy Aluminium Use: Mountain Bikes, Road Bicycy, Ebikes Ukuran: Hareup: 160mm ~ 180mm Belakang: 140mm ~ 160mm Ngaran Merk: Gemma Model Model: GA-M800 Tempat Asalna: Jiangsu, China Braking System : Rem Cakram Hidrolik (Pad Rem Hidrolik) Tuas: 2. Pilihan Rotor Ramo: Hareup: 160mm ~ 180mm Rear: 140mm ~ 160mm Pad: Senyawa semi-logam (modél: M07) Rengse: ED-Hideung Beurat tina sapotong: 325g Rem Depan (katuhu) -cahaya tina selang minyak: 850mm Rear Rem (lef ...