SEBIK
EBIKEUN

TUNGGAL JEUNG KA hareupna

FUNNCYCLE, nyaéta perusahaan R&D sareng Manufaktur khusus dina sapédah listrik sareng Scooter langkung ti 10 taun.

Insinyur kami nganggo kalolobaan expenrience dina skuter listrik R&D sareng motor listrik.

  • SEBIC 20 inch aluminium hidden battery folding electric bicycle

    SEBIC 20 inci aluminium disumputkeun batré tilepan sapédah listrik

    Ebike anu ramah lingkungan, tilepan pikeun jalma dewasa sareng nonoman anu gaya, kuat, sareng diwangun ku bahan premium anu diperyogikeun pikeun napigasi di jalan-jalan kota anu tangguh. Ringan tapi awét, pigura aluminium dilipat na ngagugulung fitur anu dipénta sareng spésifikasi luhur. Motor torsi tinggi 250-watt. Mileage ngalegaan. Batré litium-ion 36V anu tiasa dicabut.

  • SEBIC 20 inch 8 speed suspension 48v 500w folding electric bike

    SEBIC 20 inci 8 gantung speed 48v 500w tilepan sapédah listrik

    Ngalibetkeun motor e-bike sacara 500 w sagampang pedaling - sénsor laju nyaritakeun batréna najong kalayan bantosan gancang tunggal mastikeun yén anjeun gancang sareng lancar. Kalayan sadel bantal sareng setang anu tiasa disetel, anu milari pangenalan dunya komuter ramah lingkungan tiasa ngalakukeun éta kalayan raoseun ku e-bike tilepan tingkat Éntri anu hadé ieu.

  • SEBIC 16 inch small tire foldable electric bike

    SEBIC 16 inci ban leutik tilepan sapédah listrik

    Ukuran bingkai nyaéta 16 inci, Lampu sareng Fleksibel, beurat kotor sakitar 20KG, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun panumpang.
    Ebike kalayan suspénsi tukang ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika anjeun numpang sapanjang jalan gunung.

  • SEBIC 20 inch mini road foldable ebike

    SEBIC 20 inci mini jalan dilipat ebike

    MOTOR langkung kuat 250W-350W: Dilengkepan motor brushless gancang 350W, dipasang dina roda tukang, ningkatkeun kakuatan panjat gunung anu langkung kuat, nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun perjalanan harian anjeun, balayar di gunung atanapi ngagulung sapanjang jalan favorit anjeun. Kalayan laju dugi ka 20 mph, éta bakal nyandak anjeun gancang. Gampang adaptasi sareng sagala rupa rupa bumi, nyandak anjeun ngaraosan hiburan luar ruangan.

  • SEBIC 26 inch aloywheel city dual motor electric folding bike

    SEBIC 26 inci aloywheel city dual motor listrik tilepan listrik

    GAMPANGKEUN JEUNG 7 Laju - nanjak bukit sapertos bos anu nganggo motor listrik komuterna SHIMANO 7-speed gear shift pikeun presisi anu dipercaya sareng kendali kendali anu dipikahoyong ku unggal pengendara.

  • SEBIC new light fun 20 inch folding mini electric bike

    SEBIC lampu énggal senang 20 inci tilepan sapédah listrik mini

    Sapédah listrik alloy anu kuat tiasa ngadukung pangguna dugi ka 220lb, 240W motor anu kuat, rentang listrik murni 15-25km, sareng 25-35 km ku bantosan listrik. Sapédah listrik ieu bakal masihan anjeun perjalanan anu merenah sareng éfisién pikeun damel atanapi sakola, teu aya deui beus atanapi subway anu rame. Sumawona, kalayan desain anu tiasa diluncurkeun, tiasa langkung hemat rohangan pikeun disimpen nalika henteu dianggo.

  • SEBIC Promotion 20 inch folding electric bikebicycle

    Promosi SEBIC sepeda motor listrik tilepan 20 inci

    The eLife Infusion sampurna pikeun anu milari solusi anu dipercaya pikeun perjalanan unggal dintenna atanapi resep sakedik nunggang luang. Infusion bakal nyandak anjeun dugi ka 30 mil dina 15.5mph dina muatan tunggal (mileage gumantung kana beurat pengendara sareng medan katutupan).

  • SEBIC city mobility foldable 16 inch light weight electric bike

    Mobilitas kota SEBIC tiasa dilipat sapédah listrik beurat 16 inci

    Sapédah listrik alloy anu kuat tiasa ngadukung pangguna dugi ka 220lb, 240W motor anu kuat, rentang listrik murni 15-25km, sareng 25-35 km ku bantosan listrik. Sapédah listrik ieu bakal masihan anjeun perjalanan anu merenah sareng éfisién pikeun damel atanapi sakola, teu aya deui beus atanapi subway anu rame. Sumawona, kalayan desain anu tiasa diluncurkeun, tiasa langkung hemat rohangan pikeun disimpen nalika henteu dianggo.

  • SEBIC Foldable heavy fat tyre full suspension 20 inch moutain electric bike

    SEBIC ban gajih beurat dilipat gantung pinuh 20 inci motor listrik moutain

    Ukuran pigura nyaéta 20 inci, alloy aluminium, gaya ebike gajih, kuat pisan sareng tiis.