SEBIC 16 inci ban leutik tilepan sapédah listrik

Ukuran bingkai nyaéta 16 inci, Lampu sareng Fleksibel, beurat kotor sakitar 20KG, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun panumpang.
Ebike kalayan suspénsi tukang ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika anjeun numpang sapanjang jalan gunung.


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 200 - 250W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 16 ″
Motor Brushless, Motor 36V 250W Rear
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat enya
Max Laju <30km / jam, 25km / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 10 - 30 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-16SM
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura alloy aluminium
Garpu alloy aluminium
Ngerem Marake Disc Merchanic
Tirus INNOVA 16 * 1.95 ″
Gir Siapkeun Laju tunggal
Batré 36V 7.5AH
Paparan Tampilan LCD
Kisaran 25-30KM
Si Combo Ditawiskeun 0

Fitur
Ukuran bingkai nyaéta 16 inci, Lampu sareng Fleksibel, beurat kotor sakitar 20KG, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun panumpang.
Ebike kalayan suspénsi tukang ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika anjeun numpang sapanjang jalan gunung.
Kabayang: Roda mag payun sareng alloy aluminium, Roda mag tukang ku motor 250W katingali bersih pisan sareng saé.
Ebike Tilepan, anjeun tiasa nyimpen kana mobil anjeun, sareng angkat ka taman, ka subway, ka mana waé anjeun badé angkat.
Kacepetan maksimal 25km / H, éta standar pasar Europen sareng Cina, ogé tiasa disesuaikan sakumaha sarat pelanggan.
Batré aya dina pigura, éta populér pisan ku konsumén. Pikeun kapasitas, tiasa disesuaikan Tampilan, tampilan LCD kalayan kualitas anu saé, éta nunjukkeun kagancangan, kapasitas batré sareng mileage.
Controller aya dina pigura, ieu ngajantenkeun ébike pisan bersih.
Rem, Hareup & Pungkur ku rem cakram mékanis kualitas luhur.
Ébike ieu sareng lampu, lampu payun mérek Buchel ti Jérman, kami ngan ukur hiji distributor di Cina.
Pedal tiasa dilipet, mérek Wellgo, gampil pisan ditilepkeun.
Pelana: lemes sareng raoseun, éta penting pisan nalika anjeun naék.
Crankset: Engkol alloy aluminium sareng ranté waja, ogé sareng chainguard plastik, éta bakal ngajagi umur ranté.

BEF-16SM_01

BEF-16SM_02

BEF-16SM_03

BEF-16SM_04

BEF-16SM_05

BEF-16SM_06

BEF-16SM_07

BEF-16SM_08


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami