SEBIC 20 inci aluminium disumputkeun batré tilepan sapédah listrik

Ebike anu ramah lingkungan, tilepan pikeun jalma dewasa sareng nonoman anu gaya, kuat, sareng diwangun ku bahan premium anu diperyogikeun pikeun napigasi di jalan-jalan kota anu tangguh. Ringan tapi awét, pigura aluminium dilipat na ngagugulung fitur anu dipénta sareng spésifikasi luhur. Motor torsi tinggi 250-watt. Mileage ngalegaan. Batré litium-ion 36V anu tiasa dicabut.


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 200 - 250W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 20
Motor Brushless, 36V 250W Rear Motor-BAFANG
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat enya
Max Laju <30km / jam, 25km / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-CL20
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 20 * 1,75 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu Baja TIG Dilas 20 ″
Ngerem Rem Hidrolik
Engkol Siapkeun Alloy engkol panangan ranté baja
Tirus INNOVA 20 * 1.75 ″ A / V Hideung
Gir Siapkeun 7 gancang
Batré 36V 7.5AH, Batré Litium, nganggo 2A carjer-SANS
Kisaran 30km + per muatan
Si Combo Ditawiskeun 0

SEBIC 20 inci aluminium disumputkeun batré tilepan sapédah listrik

Ebike anu ramah lingkungan, tilepan pikeun jalma dewasa sareng nonoman anu gaya, kuat, sareng diwangun ku bahan premium anu diperyogikeun pikeun napigasi di jalan-jalan kota anu tangguh. Ringan tapi awét, pigura aluminium dilipat na ngagugulung fitur anu dipénta sareng spésifikasi luhur. Motor torsi tinggi 250-watt. Mileage ngalegaan. Batré litium-ion 36V anu tiasa dicabut.

Ka jauhna. Hatur nuhun kana motor 250W anu éfisién pisan, pengendara dugi ka 264 lbs tiasa ngumbara dugi ka 15,5 mil dina kakuatan listrik nyalira. Ganti modeu speed dina push tombol sareng ngahontal maksimal throttle speed dugi ka 18.6 mph. Milarian tetep aktip atanapi ngahémat batré? Pedal sapertos sapédah tradisional teras ngalih kana modeu pedal-to-go pikeun ngungkulan bukit anu lungkawing atanapi narik napas gancang. Ku kakuatan sapédah listrik SEBIC, nalukkeun 25 derajat condong nyaéta kaulinan barudak.

Entong bray kaluar tanpa kakuatan. Buka konci batré lithium-ion 36V teras gentoskeun ku batré kadua (dijual nyalira). Batré anu tiasa dicabut tiasa dieusian jus bari napel atanapi dileungitkeun tina pigura. Ngan dina 3-4 jam, e-e-mail anu gancang ieu bakal dicocogkeun lengkep sareng siap digulung.

CL20 dilengkepan ban anu dieusi hawa dina roda 20 inci anu nganteurkeun daya tarik anu hadé sareng stabilitas. Guncangan coil ku preload anu tiasa disetél sareng rem dual-disc ngagabungkeun pikeun masihan CL20 perjalanan anu mulus kalayan kakuatan stopping anu konsistén. Téknologi marake "Autoguard" khusus mastikeun yén motor eureun nalika rem aktipitas.

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun perjalanan anu sampurna kalebet langsung kana kotak. Pakem ngawangun dayung ergonomis sareng korsi anu tiasa diatur pikeun kanyamanan maksimal. Motor hub CL20 dijagaan tina panas teuing ku tilelep panas aluminium anu ngabantosan ngatur suhu motor.

Sareng sapédah listrik jarak jauh CL20 anu tiasa dilipat ti SEBIC, perjalanan anjeun langkung saé pisan.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami