SEBIC 20 inci ban Lemak bermotor 500w Motor Sapédah Listrik

Pangropéa lemah sareng penampilan singket. Sareng sapédah listrik diwangun ogé ku basa sareng pigura anu mantep sareng awét, tiasa ngadukung beurat maksimal 100KG. Lampu depan dipimpin payun & dua bagian tukang sareng panyalindungan tahan cai tingkat luhur mastikeun janten kaayaan naon waé.


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 351 - 500w
Voltaseu 48V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 20
Motor Sikat, Mag Roda 500W / 750W
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Pigura 20 * 490MM, Aluminium Alloy
Garpu 20 ″ Paduan Garpu, gantung
Ngerem Rem Disc Double
Tirus 20 * 4.0
Gir Siapkeun speed tunggal
Batré Batré litium 48V
Paparan LCD Pintonan
Kisaran 60KM
Si Combo Ditawiskeun 0

TETEP Kuat, tetep tiis- Desain Roda Terpadu anu pangropéa anu lemah sareng penampilan anu ringkes. Sareng sapédah listrik diwangun ogé ku basa sareng pigura anu mantep sareng awét, tiasa ngadukung beurat maksimal 100KG. Lampu depan dipimpin payun & dua bagian tukang sareng panyalindungan tahan cai tingkat luhur mastikeun janten kaayaan naon waé.
HALUS & CEPAT- 500W-1200W dipeunteun motor listrik ngamungkinkeun pikeun gancang sareng naék lancar. Batré Li-ion 48V 17.5Ah nyuplai maksimal 21 MPH sareng jarak tempuh maksimal dugi ka 50 mil saatos muatan pinuh.
SELESA & KESELAMATAN- Sapasang rem disk hidrolik kalayan cut-off dikawasa ku tuas tangan bakal ngalambatkeun atanapi ngeureunkeun anjeun iraha wae, ku korsi ageung nyaman, hareup & tukang nyerep shock pinuh, gantung garpu hareup kuat, anu lega sareng anti tusukan 20 × Ban 4,0 inci anu nyayogikeun daya tarik anu kuat sareng stabilitas, tunggang mobilna raoseun sareng pikaresepeun. Cahaya Hareupeunana tiis sareng méwah tinggi, Lampu Rem Rear ngajantenkeun anjeun langkung aman.
Ningkatkeun aksés dilebetkeun - Kacuali sapédah listrik, anjeun bakal tiasa milih pikeun nambihan operator tukang anu tiasa nyandak koper sareng papan sampéan tukang anjeun pikeun nyandak jalma.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06

index-750_07

800_01

800_02


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami