SEBIC 26 inci motor motor sapédah dua gunung

Éta sapédah gunung listrik 26 inci, bahan alloy aluminium, beurat kotor sakitar 21.5KG.


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 26 ″
Motor Brushless, 36V 350W Rear Motor atanapi mesen
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Max Laju <30km / jam, 35KM / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-26MG
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura alloy aluminium
Garpu Paduan Garpu
Ngerem Marake Disc Merchanic
Tirus INNOVA 26 * 1.95 ″
Gir Siapkeun 7 gancang atanapi mesen
Batré 36V 12.5AH, Batré Litium
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah
Ngecas waktos Ngecas waktos5-6H
Si Combo Ditawiskeun 0

Fitur
Éta sapédah gunung listrik 26 inci, bahan alloy aluminium, beurat kotor sakitar 21.5KG.

Ebike kalayan gantung payuneun ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika anjeun numpang sapanjang jalan gunung.

Kabayang: Roda mag payun sareng bahan paduan aluminium, Roda mag tukang ku motor 350W katingali bersih pisan sareng saé.

Kecepatan maksimal 35km / H, dina standar pasar Europen sareng Cina, éta 25km / jam, janten ogé tiasa disesuaikan sakumaha sarat pelanggan.

Kapasitas batréna 12.5AH, ogé tiasa disesuaikan ku sarat konsumén.

Tampilan, tampilan LCD kalayan kualitas anu saé, éta nunjukkeun kagancangan, kapasitas batré sareng mileage.

Controller babarengan sareng batré dina pigura handap tabung.

Rem, Hareup & Pungkur ku rem cakram mékanis kualitas luhur.

Gear, éta SHIMANO 7SPEED, parobahan sommther ngagentos, langkung lancar.

Ébike ieu sareng lampu payun, éta mérek Buchel ti Jérman, kami ngan ukur hiji distributor di Cina.

Pelana: lemes sareng raoseun, éta penting pisan nalika anjeun naék.

Crankset: Engkol alloy aluminium sareng ranté waja, ogé sareng chainguard plastik, éta bakal ngajagi umur ranté.

Fender: Fender payun & Rear tiasa ngajaga lawon anjeun bersih nalika anjeun tunggang hujan atanapi jalan anu leutak.

BEF-26MG_01

BEF-26MG_02

BEF-26MG_03

BEF-26MG_04

BEF-26MG_05

BEF-26MG_06

BEF-26MG_07


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami