SEBIC 26 inci etro salju pantai gajih ban motor listrik

MG295MM anu paling saé pikeun perjalanan harian anjeun, tugas gancang, sareng ngurilingan kota. Lampu tambahan, lampu bawaan di payun sareng tukang hartosna anjeun bakal ningali sareng tiasa ditingali.


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 26 ″
Motor Brushless, 36V 250W Rear Motor BAFANG
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Max Laju 30-50km / jam
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-MG295RM
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 26 * 4.0 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu gantung 26 * 4.0 ″, Alloy + Alloy
Ngerem Rem Hidrolik
Engkol Siapkeun Alloy engkol panangan ranté baja
Hub Paduan TUA = 135mm / 175mm Disc Brake Mount
Tirus 26 * 4.0 ″ A / V Hideung
Gir Siapkeun 7 gancang
Batré 36V 10.4AH, Batré Litium, sareng 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Si Combo Ditawiskeun 0

Teu aya e-sapédah sanés di ditu anu gaduh kualitas numpak, jangkauan, sareng kakuatan sapertos kieu, dina beurat anu cekap entos dipikagaduh. MG295MM anu paling saé pikeun perjalanan harian anjeun, tugas gancang, sareng ngurilingan kota. Lampu tambahan, lampu bawaan di payun sareng tukang hartosna anjeun bakal ningali sareng tiasa ditingali. Fender DRYTECH ngajauhkeun cai sareng semprot jalan jauh, Upami anjeun peryogi, urang tiasa nyetél raka tukang standar anu siap-siap pikeun kantong sareng panniers anjeun. Ieu jalan pikeun transportasi lokal.

- Pinuh terpadu sareng ngamankeun Husus 36V 11.6AH batré downtube w / opsional Range Extender kompatibilitas (dijual misah) dugi ka 45 mil jarak
- Motor BAFANG khusus, puncak 250W / 35Nm, duka kali anjeun penguat pengendara (bantuan 180%), sareng ngabantosan dugi ka 28mph.
- Turbo SL dipasang rak tukang, Racktime-cocog pikeun kantong karesep anjeun sareng panniers, sareng fender DRYTECH tetep semprotna jauh
- Premium ringan 6061 Pigura aluminium
- Ngabersihan internal kabel routing, fender / rak dipasang, sareng grafik anu ngeunteung
- rem disc hidrolik Premium pikeun kakuatan stopping maksimum
- Caang, terintegrasi payun sareng lampu tukang pikeun ningali sareng tiasa ditingali
- Pergeseran 7-speed Shimano Deore pikeun pagelaran anu tiasa dipercaya pikeun jarak jauh
- Awét awét, roda alloy ringan dipasangkeun sareng ban gancang, genggeman tinggi, ban Sport 26 * 4.0.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami