SEBIC 26 inci lightweight retro eropa sapédah listrik antik

Ukuran bingkai 26inch, beurat kotor sakitar 19KG, éta mangrupikeun pit, jalan listrik listrik pérs, éta populér pisan ku lalaki ngora.


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 26 ″
Motor Brushless, Motor 36V 250W Rear
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Baja Karbon
Dilipat Henteu
Max Laju <30km / jam
Kisaran per Kakuatan 10 - 30 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-26RD
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Ngaran Produk Jalan e sapédah
Pigura 26 ″ Hi-ten Steel
Garpu Hai-sapuluh Baja
Ngerem Rem caliper alloy aluminium
Engkol Siapkeun Alloy engkol panangan ranté baja 44T
Tirus CST 26X1.15 ″ Hideung
Gir Siapkeun 6 kagancangan
Batré 2500 sél, 36V 7.5AH
Paparan LCD 5 sél tampilan tahan cai
Si Combo Ditawiskeun 0

Fitur

Ukuran bingkai 26inch, beurat kotor sakitar 19KG, éta mangrupikeun pit, jalan listrik listrik pérs, éta populér pisan ku lalaki ngora.

Gear, éta SHIMANO 6SPEED, parobahan sommther ngagentos, langkung lancar.

Motor dipasang dina roda tukang, éta nyayogikeun kakuatan 250W, Éta bakal ngamungkinkeun anjeun dugi ka 25 km / jam atanapi 32km / jam, sareng anjeun moal bajoang ngamimitian sapédah dina jalan anu naék.

Kacepetan maksimal 25km / H, éta standar pasar Europen sareng Cina, ogé tiasa disesuaikan sakumaha sarat pelanggan.

Batré dipasang dina pigura handap tabung, éta gampang pikeun kaluar pikeun ngagentos, muatanana jsb. Pikeun kapasitasna, tiasa disesuaikan.

Tampilan, tampilan LCD kalayan kualitas anu saé, éta nunjukkeun kagancangan, kapasitas batré sareng mileage.

Controller dipasang dina tabung korsi, éta ogé desain retro.

Rem, Depan & Rear sareng rem rim kualitas tinggi.

Ébike ieu sareng lampu, lampu payun & nyata mangrupikeun mérek Buchel ti Jérman, kami ngan ukur hiji distributor di Cina.

Sadel sareng cekelan: lemes sareng raoseun, penting pisan nalika anjeun tunggang gunung.

Crankset: Engkol alloy aluminium sareng ranté waja, ogé sareng chainguard plastik, éta bakal ngajagi umur ranté.

750_01

750_02

750_03

750_04

750_05

750_06

750_08

34317


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami