SEBIC 26 inci gunung gajih gunung tiresnow pantai pertengahan nyetir motor listrik sapédah

26 ″ * 4.0 Fat fat Anti-slip Wear Resistant Wheel —-Kualitas luhur ban anti maké slip teu cocog pikeun rupa bumi anu béda, langkung saé tibatan roda biasa 1,75 atanapi 1,95. 


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 26 ″
Motor Brushless, 36V 250W Mid Motor-Bafang M400
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Max Laju <30km / jam, 25km / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-ID26MF
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 26 * 4.0 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu Aluminium 26 ″, TIG dilas
Ngerem Rem Hidrolik
Tirus INNOVA 26 * 4.0 ″ A / V Hideung
Gir Siapkeun 9 gancang
Batré 36V 10.4AH, Batré Litium, sareng 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Kisaran 30km + per muatan
Si Combo Ditawiskeun 0

Fitur Utama

26 ″ * 4.0 Fat fat Anti-slip Wear Resistant Wheel —-Kualitas luhur ban anti maké slip teu cocog pikeun rupa bumi anu béda, langkung saé tibatan roda biasa 1,75 atanapi 1,95. 
Rem Cakram Depan & Rear —– Rem cakram nawiskeun kakuatan pangreureuhan anu langkung ageung, rem marake dina kaayaan jalan anu béda.
9 Sistem Transmisi Profesional Kacepetan —– Ngajaga kagancangan pedalén anu nyaman paduli gradién atanapi rupa bumi - hal anu henteu sanggup dijalankeun ku hiji alat.
Garpu Suspénsi Hareup —— Ngidinan anjeun ngalangkungan jalur anu langkung sesak, Ngajantenkeun perjalanan langkung raoseun, nahan roda payuneun kana taneuh anu nyayogikeun pananganan anu langkung saé, utamina nalika dijuru. 
Motor 36V / 250W Kacepetan Berkecepatan Tinggi —— Nyayogikeun kakuatan anu kuat tibatan motor 36V anu normal nalika anjeun naék gunung, memberdayakeun anjeun langkung gancang, langkung seueur kabébasan. 
Dipajang Smart LCD Display—- 5-speed assist level (Laju, Level Batré, Mileage, Ngalaporkeun Tampilan kasalahan). Hadé ngadalikeun status tunggang gunung anjeun, sareng ngahontal hasil latihan anu langkung saé.
Batré Kapasitas ageung 36V /10.4Ah tiasa Dipiceun — Kamampuh jarak jauh ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun pengendara hibrid kamana waé anu nguping panggero petualangan. Kisaran baterai 22 dugi 40 mil. (Kisaran gumantung kana beurat pengendara, jinis panggunaan, gradién, suhu luar, sareng sajabana)

BEF-ID26MF_01

BEF-ID26MF_02

BEF-ID26MF_03

BEF-ID26MF_04

BEF-ID26MF_05

BEF-ID26MF_06

BEF-ID26MF_07


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami