SEBIC 26 inci jalan olahraga gaya populér kakuatan listrik sapédah jalan listrik listrik

Ngalaman bersepeda ku cara anu énggal ku Sapédah Listrik 26 inci Hideung. Sapédah pitulung pedal 7-speed ieu ngagaduhan pigura aluminium sareng perjalanan anu langsing ieu bakal nganterkeun anjeun dimana waé anjeun kedah betah. Éta ogé aya rem cakram payun sareng tukang. E-bike ieu dibéré batré (kapasitas 13Ah) sareng carjer. 


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 351 - 500w
Voltaseu 48V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 26 ″
Motor Brushless, 48V 500W Motor Pungkur
Sertifikasi CE
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Max Laju 30-50km / jam, 40KM / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-ID26RF
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 26 * 2.125 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu gantung 26 * 2.0 ″, Alloy + Alloy
Ngerem Rem Hidrolik
Tirus INNOVA 26 * 2.125 ″ A / V Hideung
Gir Siapkeun 7 gancang
Batré 48V 13AH, Batré Litium, sareng 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Kisaran 30km + per muatan
Si Combo Ditawiskeun 0

Ngalaman bersepeda ku cara anu énggal ku Sapédah Listrik 26 inci Hideung. Sapédah pitulung pedal 7-speed ieu ngagaduhan pigura aluminium sareng perjalanan anu langsing ieu bakal nganterkeun anjeun dimana waé anjeun kedah betah. Éta ogé aya rem cakram payun sareng tukang. E-bike ieu dibéré batré (kapasitas 13Ah) sareng carjer. Kalayan bantosan tampilan LED kami, anjeun tiasa milih kagancangan anu raoseun pikeun anjeun ku tilu modeu bantosan. Tiasa ngincer kahoyong haté anjeun bari dugi ka tempat anu anjeun kedah gancang angkat dina waktos sanés ku motor 48v 500 watt! E-bike ieu sampurna pikeun ngajantenkeun jalan-jalan énjing atanapi bersepeda santai anjeun langkung saderhana sareng santai. Teu aya deui anu sesah naek jarak jauh nalika anjeun gaduh Sepeda Listrik 26 inci. Sapédah listrik ieu bakal ngajantenkeun anjeun balikkeun kana sirah nalika anjeun lancar ngalayaran.

Palanggan: Kuring resep posisi linggih kusabab kuring henteu ngalaman nyeri punggung kusabab kanyataan posisi anu salah. Pisan gaya, langsing, sareng desain na sampurna. Kuring resep ogé éta katingalina rongkah dibandingkeun sareng motor listrik anu sanés. Batréna pantes, sareng ngecas gancang. Pelana siga anu raoseun sareng ditampi. Abdi mésér dua tina sapédah ieu kanggo kuring sareng pamajikan janten kami tiasa numpak opat belas mil jauhna ti bumi ka pantai bulak-balik pikeun ngararasakeun angin. Abdi resep kana sepédah sareng naék na sahenteuna dua kali saminggu.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami