SEBIC 700C alloy aluminium 6061 sapédah listrik anu kuat

Ngarasakeun ker sareng manpaat kaséhatan tina numpak sapédah, tanpa sababaraha tantangan situasional sapertos nanjak gunung késang sareng waktos perjalanan anu panjang, kalayan SEBIC e-Bike. E-Bikes ieu gaduh motor sareng batréna terintegrasi kana sapédah. 


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 200 - 250W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 700 * 38C
Motor Brushless, 36V 250W Pertengahan Motor
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Baja Karbon
Dilipat Henteu
Max Laju <30km / jam, 25km / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-BW700MM
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 700 * 38C alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu Baja 700C, TIG dilas
Ngerem Marake Caliper PROMAX
Tirus INNOVA 700 * 38C A / V Hideung
Gir Siapkeun 7 gancang
Batré 36V 7.8AH, Batré Litium, nganggo 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Kisaran 30km + per muatan
Si Combo Ditawiskeun 0

Sapédah ala kota listrik; 700C roda, 3 kagancangan, hideung

Ngarasakeun ker sareng manpaat kaséhatan tina numpak sapédah, tanpa sababaraha tantangan situasional sapertos nanjak gunung késang sareng waktos perjalanan anu panjang, kalayan SEBIC e-Bike. E-Bikes ieu gaduh motor sareng batréna terintegrasi kana sapédah. Nalika anjeun ngepak, motor drive tengah ngaktipkeun sareng nyayogikeun bantosan tambahan pikeun anjeun ngendalikeun ku bantalan jempol dina stang. Aya lima tingkatan bedal-assist anu béda pikeun anjeun milih, anu nawiskeun e-bantosan dugi ka 20 mil per jam. Gumantung kana tingkat bantosan anu dianggo, beurat kana sapédah sareng jalur anu anjeun candak, batréna bakal dugi ka 30 mil sareng ngeusi ulang (nganggo outlet rumah tangga standar) sakitar genep jam. Gaya kota ngagaduhan bingkai aluminium awét sareng garpu gantung sprung garpu, sampurna pikeun jalan atanapi jalur sapédah. Sareng sapertos SEBIC e-bikes, e-bikes hadir nganggo jaminan 2 taun dina batré sareng bagian bantosan listrik, sareng jaminan 5 taun dina pigura sareng garpuh. Buka listrik terasrasakeun kabébasan dina tunggang gunung!

■ Lima tingkat bantosan motor listrik nalika anjeun ngepak.
■ Ngabantosan dugi ka 15 mph, tahan dugi ka 30 mil.
■ Anjeun dina kontrol total ku motor bak-hub tukang-250-watt tukang-bantosan ku kontroler thumbpad sareng tampilan LCD.
■ Pergeser pemicu 3-speed nyayogikeun gancang, parobihan tepat.
■ roda 700C pas pikeun pengendara jangkung 64 dugi 74 inci jangkung. Garansi 2 taun dina batré sareng bagian bantosan listrik, jaminan 5 taun dina pigura sareng garpu.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami