SEBIC 700C batré disumputkeun jalan vintage kota listrik sapédah listrik

Anu penting pikeun ebike ieu nyaéta chain drive sareng sabuk drive. Aranjeunna gaduh kaunggulan nyalira, Éta populér pisan ku konsumén. 


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang nu lain
Motor Sikat, Rear Motor 36V 250W
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Max Laju <30km / jam, 25-30km / jam
Kisaran per Kakuatan 10 - 30 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-700RD
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Ngaran Produk Jalan e sapédah
Pigura Alloy Aluminium
Garpu Alloy Aluminium
Ngerem Rem mékanis Disc
Tirus 700X28C
Gir Siapkeun Laju Tunggal
Batré Disumputkeun Batré Litium 36V 7.8ah
Paparan LED
Si Combo Ditawiskeun 0

Fitur

Anu penting pikeun ebike ieu nyaéta chain drive sareng sabuk drive. Aranjeunna gaduh kaunggulan nyalira, Éta populér pisan ku konsumén.

Ukuran pigura nyaéta 700C, Ringan, beurat kotor sakitar 16.5KG, beurat bersih sakitar 14KG, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun panumpang, Kombinasi sampurna kualitas sareng gerakan, bingkai ringan masihan anjeun pangalaman anu langkung saé.

Batréna disumputkeun dina pigura handap tabung, éta katingali pisan bersih. Pikeun kapasitas, tiasa ngarobih sakumaha sarat konsumén.

Motor dipasang dina roda tukang, éta nyayogikeun kakuatan 250W, Éta bakal ngamungkinkeun anjeun dugi ka 25 km / jam atanapi 32km / jam, sareng anjeun henteu bakal bajoang pikeun ngamimitian sapédah dina jalan anu naék sareng sakedik leutik tapi geulis
Tampilan, tampilan LCD kalayan kualitas anu saé, éta nunjukkeun kalebet kagancangan, mileage kapasitas batré sareng seueur deui.

Kontroler sareng batréna kana tabung handap.

Rem, Bagian payun sareng 160 cakram rem ngajantenkeun tunggang gunung anjeun langkung lancar sareng stabil, pastikeun kasalametan anjeun.

Pelana: lemes sareng raoseun, éta penting pisan nalika anjeun naék.

Ébike ieu sareng lampu payunna, éta mérek Buchel ti Jérman, kami ngan ukur hiji distributor di Cina.

BEF-700RD_01

BEF-700RD_02

BEF-700RD_03

BEF-700RD_04

BEF-700RD_05

BEF-700RD_06


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami