SEBIC 700c pertengahan motor marake hidrolik jalan kota sapédah listrik

Ku ngagabungkeun kaahlian urang dina E-Bikes sareng komponén canggih ti Shimano, Tektro sareng mérek bersepeda top anu sanés, kami Tujuan pikeun nyayogikeun anjeun sapédah gunung listrik anu paling saé di pasar.


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang LAIN
Motor Brushless, 36V 200W Mid Motor-Bafang M800
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat enya
Max Laju <30km / jam, 25km / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 10 - 30 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-EEL700M
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 700 * 28C alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu Aluminium 700C, TIG dilas
Ngerem Rem Hidrolik
Tirus INNOVA 700 * 28C A / V Hideung
Gir Siapkeun 9 kagancangan
Batré 36V 7.8AH, Batré Litium, nganggo 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Controller Sin Wave Controller diintegrasikeun dina motor
Si Combo Ditawiskeun 0

Kualitas luhur: Ku ngagabungkeun kaahlian urang dina E-Bikes sareng komponén canggih ti Shimano, Tektro sareng mérek bersepeda top anu sanés, kami Tujuan pikeun nyayogikeun anjeun sapédah gunung listrik anu paling saé di pasar.

Pigura sareng Gantung: Dimekarkeun tina platform anu sami sareng Monta, sapédah gunung listrik paling populér. Pigura alloy aluminium sareng gantung payuneun kuncén parantos dirarancang ketat sareng diuji. Monta X masih mangrupikeun kombinasi sampurna beurat enteng, kinerja luar angkasa anu hadé, sareng daya tahan.

Batré sareng Motor: Dilengkepan 250W motor dual kontinyu, anjeun bakal kaget ku kinerja na dina nanjak bukit sareng kaayaan kaayaan jalan anu bénten-bénten. Batré litium Samsung 36V anu tiasa dicabut ngamungkinkeun langkung lami sareng langkung kuat. Port USB internal dina batréna ngamungkinkeun anjeun ngeusi batre alat pinter anjeun nalika ngumbara.

Kalenturan Tunggang: Shifter Shimano, engkol sareng derailleur mastikeun pergeseran anu lancar antara gear anu béda. Kaset Mega Range 14-34T ngagampangkeun pikeun anjeun naék bukit sareng ngagunakeunana pikeun tujuan di luar jalan. Salaku tambahan kana jempol jempol, 5 tingkat pedal-assist didesain pikeun nyayogikeun kabutuhan anjeun nalika unggal numpak.

Téknologi ngeureunkeun dipercaya: Salaku téknologi stopping anu pangsaéna di pasar, rem cakram Tektro mastikeun kasalametan anjeun sareng sénsor rem terpadu pikeun ngeureunkeun kakuatan nalika nerapkeun rem.

Pintonan sareng Indikator: Layar LCD anu disorot nyayogikeun anjeun sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun nalika numpak, sapertos kecepatan, tingkat pedal-assist, tingkat batré, jarak perjalanan, sareng sajabana. Monta ogé dilengkepan lampu LED sareng lampu tukang LED, pikeun mastikeun kaamanan upami anjeun kedah ngumbara nalika wengi.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06

index-750_07


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami