SEBIC enduro pertengahan dipasang jalan motor ebikes

Tiasa waé buka gancang, tapi ngan ukur pikaresepeun upami anjeun raoseun. Sedih, kagancangan sareng kanyamanan jarang ngahiji, tapi RH28MM kaluar pikeun ngarobih éta. 


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 28 ″
Motor Sikat, 36V 250W M420, BAFANG
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Max Laju <30km / jam, 25km / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-RH28MM
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 28 * 2.0 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu Gantung SUNTOUR 28 * 2.0 ″, Alloy + Alloy
Ngerem Rem Hidrolik
Tirus CST 28 * 2.0 ″ A / V Hideung
Gir Siapkeun 8 gancang
Batré 36V 11.6AH, Batré Litium, sareng 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Kisaran 30km + per muatan
Si Combo Ditawiskeun 0

Tiasa waé buka gancang, tapi ngan ukur pikaresepeun upami anjeun raoseun. Sedih, kagancangan sareng kanyamanan jarang ngahiji, tapi RH28MM kaluar pikeun ngarobih éta. Kalayan géométri anu raoseun, desain anu anggun, ramping, sareng téknologi unggul, unggul pangajén kami, anjeun bakal kéngingkeun kakuatan tambahan anu bakal ngajantenkeun tunggang gunung sakumaha fungsina.

Dimimitian ku motor Khusus anu terpadu, éta ngagaduhan nada anu ngutamakeun efisiensi. Ieu hartosna kirang torsi puncak sareng kaluaran maksimum. Tangtosna, éta masih nampilkeun desain operasi anu caket jempé sareng Custom Rx Street Tune kami anu nyandak kaluaran sareng ngajantenkeunana paling tiasa dianggo pikeun lingkungan kota. Pikirkeun cara kieu: Langkung seueur kakuatan anjeun pareum, kakuatan motor beuki pareum, sareng ieu nyababkeun percepatan tina kandeg, saur lampu lalu lintas gancang sareng éfisién. Motor sabuk anu disetir ogé lancar, jempé, sareng henteu aya geter anu ngaganggu. Sareng laju maksimal? 28mph.

Pikeun RH28MM, kami ngembangkeun batré Khusus khusus anu mulus ngahijikeun kana pigura, tiasa dikonci, sareng gampang dicabut kanggo ngecas saderhana. Kalayan kecap séjén, aya seueur jus pikeun nganteur anjeun ka sareng ti padamelan, perjalanan ka toko bahan makanan, atanapi bahkan ka kafé anyar di sisi kota. Upami anjeun hoyong ningali persis sabaraha jauh anjeun tiasa mayar, tingali kana Turbo Range Calculator kami pikeun perkiraan anu langkung pas.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06

index-750_07


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami