SEBIC ban gajih beurat dilipat gantung pinuh 20 inci motor listrik moutain

Ukuran pigura nyaéta 20 inci, alloy aluminium, gaya ebike gajih, kuat pisan sareng tiis. 


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 48V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 20
Motor Brushless, 48V 350W motor hub tukang, BAFANG
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat enya
Max Laju 30-50km / jam, 25KM / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-20SF-E
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 20 * 4.0 ″ ”alloy aluminium 6061, TIG dilas, dilipat ku suspénsi tukang
Garpu gantung 20 * 4.0 ″, Alloy + Alloy, tipe Turun gunung
Ngerem Rem Hidrolik Ganda, tuas rem listrik
Tirus INNOVA 20 * 4 1/4 ″ A / V Hideung
Gir Siapkeun 7 kagancangan
Batré 48V 15AH, Batré Litium, sareng 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Kisaran 30km + per muatan
Si Combo Ditawiskeun 0

Fitur
Ukuran pigura nyaéta 20 inci, alloy aluminium, gaya ebike gajih, kuat pisan sareng tiis.

Ebike sareng gantung payuneun douleus sareng gantung tukang, éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika anjeun numpang sapanjang jalan gunung.

Roda: bahan paduan aluminium, roda mag payun sareng rem disc dua kali, ideu ieu ngajantenkeun anjeun langkung aman, Roda mag tukang tiasa ku motor 350W dugi 750W; Éta motor bafang, mérek terkenal pisan, roda ieu didesain ku perusahaan sareng bafang.

Ebike Tilepan, anjeun tiasa nyimpen kana mobil anjeun, dina sababaraha jalan gunung anu kasar, candak, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Kecepatan maksimal 25km / H, éta standar pasar Europen sareng Cina, ogé tiasa disesuaikan sakumaha sarat konsumén, sababaraha konsumén AS langkung resep 40km / H kalayan motor 750W.

Kapasitas batréna tiasa dugi ka 17AH, gampang pisan dicandak.

Tampilan, tampilan LCD kalayan kualitas anu saé, aya 5 léngkah, éta nunjukkeun kagancangan, kapasitas batré, tuas, kagancangan, jarak tempuh sareng sajabina.

Pedal tiasa dilipet, mérek Wellgo, gampil pisan ditilepkeun.

Pelana: ageung, lemes sareng raoseun, éta penting pisan nalika anjeun tunggang gunung.

Crankset: Engkol alloy aluminium sareng ranté waja, ogé sareng paduan chainguard, éta bakal ngajagi umur ranté.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06

index-750_07

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami