SEBIC kota futuristik anyar pangénggalna ebikes

HSD perkasa tapi mini: Gampang ditanganan, gampang dibagi, raoseun ditumpangan, sareng sadayana ieu dina desain kompak anu langkung pondok tibatan sapédah standar. Naha anjeun tunggang gunung, nyimpen, atanapi ngalihkeunana, éta mangrupikeun angin ngahiliwir. Éta langkung pondok tibatan sapédah biasa sareng beurat na sami sareng ébike biasa. 


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 200 - 250W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 26 ″
Motor Brushless, Motor 36V 250W Rear
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat enya
Max Laju <30km / jam, 25km / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél BEF-SC26RM
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 26 * 1,75 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu 26 * 1,75 ″, waja, TIG dilas
Ngerem PROMAX V ngerem
Tirus INNOVA 26 * 1.75 ″ A / V Hideung
Gir Siapkeun 7 gancang
Batré 36V 7.5AH, Batré Litium, nganggo 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Kisaran 30km + per muatan
Si Combo Ditawiskeun 0

HSD perkasa tapi mini: Gampang ditanganan, gampang dibagi, raoseun ditumpangan, sareng sadayana ieu dina desain kompak anu langkung pondok tibatan sapédah standar. Naha anjeun tunggang gunung, nyimpen, atanapi ngalihkeunana, éta mangrupikeun angin ngahiliwir. Éta langkung pondok tibatan sapédah biasa sareng beurat na sami sareng ébike biasa.

Anjog di damel gancang sareng santai sareng Ultimate SC26. Désain kontemporer dinamis digabungkeun sareng motor terintegrasi sareng batréna masihan Gazelle Ultimate SC26 ayana anu pikaresepeun nanging raos. Pigura aluminium stabil pisan, anu ditarjamahkeun kana penanganan sporti sareng katerampilan optimal. Salaku tambahan pikeun komponén kelas tinggi, tingkat kanyamanan anu luhur parantos dihontal ku cara nganggo ban tahan tusukan, cekelan stang ergonomis, sareng garpu payuneun gantung.

- Ngabuburit anu pikaresepeun tapi olahraga kalayan bantosan anu kuat dugi ka 28 mph.
- Tingkat kanyamanan anu luhur dina permukaan jalan anu goréng berkat garpu payun gantung payun.
- Sikep santai digabungkeun sareng kinerja anu kuat hartosna henteu aya perjalanan anu jauh teuing.
- Desain, integrasi, sareng kanyamanan: Ultimate SC26 Speed ​​ngagaduhan sadayana.

BEF-SC26RM_01

BEF-SC26RM_02

BEF-SC26RM_03

BEF-SC26RM_04

BEF-SC26RM_05

BEF-SC26RM_06


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami