SEBIC kakuatan tinggi nona jalan ebike

Pikeun modél kieu, kami ngempelkeun roda CST 28 anu lemes sareng anu parantos dipasang sareng ban 2.0 inci anu banter, janten tiasa ngagulung seuseueurna retakan, gundukan, sareng liang kalayan gampang pikeun mastikeun yén henteu aya jalan di jalan anjeun pikeun waktos anu saé . 


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 251 - 350W
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré litium
Ukuran Kabayang 28 ″
Motor Brushless, 36V 250W Rear Motor BAFANG
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Max Laju <30km / jam, 25km / H atanapi langkung
Kisaran per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek BORITA
Jumlah Modél BEF-RH28RF
Gaya Standar
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura 28 * 2.0 ″ alloy aluminium 6061, TIG dilas
Garpu Gantung SUNTOUR 28 * 2.0 ″, Alloy + Alloy
Ngerem Marake Disc Merchanic
Tirus CST 28 * 2.0 ″ A / V Hideung
Gir Siapkeun 7 gancang
Batré 36V 10.4AH, Batré Litium, sareng 2A carjer-SANS
Paparan Pintonan LCD 5-léngkah. Kakuatan / 6KM ngamimitian
Kisaran 30km + per muatan
Si Combo Ditawiskeun 0

Pikeun modél kieu, kami ngempelkeun roda CST 28 anu lemes sareng anu parantos dipasang sareng ban 2.0 inci anu banter, janten tiasa ngagulung seuseueurna retakan, gundukan, sareng liang kalayan gampang pikeun mastikeun yén henteu aya jalan di jalan anjeun pikeun waktos anu saé . Sareng pikeun nambihan sadaya fitur inovatif ieu, kami nyatakeun éta kalayan komponén anu pastikeun ngajantenkeun anjeun bébas hariwang dina jangka panjang. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal mendakan komponén Shimano 8-speed, rem cakram hidrolik anu kuat, rak, fenders, sareng lampu LED anu hérang di payun sareng tukang motor.

- Bingkai aluminium kustom dina Como bersih tempatna batré sareng motor, bari tetep ngajaga sipat ringan anu dipikaterang.

Éta ogé terpadu pinuh sareng bingkai sareng parantos disetél khusus pikeun tunggang kota. Éta sacara intuitif ngaréaksikeun kakuatan pedal anjeun, janten langkung hese anjeun ngepak, beuki kakuatan pikeun nganteurkeun. Sareng kalayan desain drive belt internal, éta ngalakukeun ieu tanpa geter tambihan kanggo perjalanan anu paling lemes sareng paling sepi.

- Kami ngadamel batré 36v 11.6AH khusus janten lengkep sareng pigura, tiasa dicandak pikeun gampang ngecas, sareng tiasa dikonci pikeun kaamanan anu tambihan. Éta komunikasi sareng tampilan sareng ngagaduhan sababaraha modeu pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi sareng jangkauan umum. Pikeun perkiraan kisaran dumasar kana rupa-rupa variabel, mangga tingali kana Turbo Range Calculator kami.

index-750_01

index-750_02

index-750_03

index-750_04

index-750_05

index-750_06

index-750_07


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami