SEBIC motor Gaya Anyar Gantung Tengah 16 Inci Nyaman Sapédah Listrik Roda

Gaya siklus motor tapi éta sapédah listrik nganggo pedal. Gelar LEG 90 derajat, posisi linggih desain ergonomis langkung stabil, tunggang gunung langkung raoseun sareng raoseun.


Detil Produk

Tanda Produk

Wattage 350 - 500w
Voltaseu 48V
Sasayogian tanaga Batré litium 48V 12/15 / 20AH 
Ukuran Kabayang 16 ″
Motor Rear Brushless, 48V 350W 
Sertifikasi ce
Bahan Pigura Alloy Aluminium
Dilipat Henteu
Max Laju 25km / jam atanapi ngalakukeun sakumaha sarat konsumén 
Kisaran per Kakuatan > 60 km
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek SEBIK
Jumlah Modél GUN
Gaya Méwah
Dipeunteun Kamampuh Panumpang Hiji Korsi
Pigura Aerospace Aluminimum Alloy
Ngerem Rem Rem
Batré 18650 Batré Litium
Paparan LCD Pintonan
gantungna gantung garpu sareng gantung pusat
sadel kapadetan pisan, sadel busa memori ultra-kandel hipu keuna
jengkol Tiasa janji anjeun 100 kilométer
kagancangan max 25km / jam
cahaya Lampu LED
Si Combo Ditawiskeun 0

Gaya siklus motor tapi éta sapédah listrik nganggo pedal. Gelar LEG 90 derajat, posisi linggih desain ergonomis langkung stabil, tunggang gunung langkung raoseun sareng raoseun.
Proses aluminium lengkep awak super ringan beuratna sapertos 35kg gampang dikendali.
Kapasitas 100km langkung alit tapi kuat, kapasitas Hugh, ngan ukur 4,5KG batré pinter ngatur sistem kendali pinuh kaamanan. Batréna disumputkeun dina pigura anu tiasa sacara gampang muka mésér kontrol konci hungkul.
Densitas busa mémori bantal anu luhur ningkatkeun kaédah tértilitas nyaman deui lami ogé tapi henteu capé.
Tipe variabel engkol modél siklus switch fléksibel.
Sistem cahaya pinter 360 °, Lampu F / R Day, lampu kacaangan lega, lampu suasana sisi fashion, lampu marake kacaangan ningkatkeun kaamanan.
Layar LCD defintion tinggi anu cerdas sareng pandangan sareng desain tinggi.
Asesoris pikeun gaya hirup anjeun: Kargo samping, Bantal tambahan, kandang botol cai, operator kopi.
Éta tiasa ngalakukeun warna-warni, hideung / Abu / Beureum / Bodas sareng sajabana.

36

44

89

449

452

4545

7748

45469

454654


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami