1596610444404_0

Sebic fokus kana pamekaran sareng produksi kendaraan listrik, sareng nekad pikeun nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna.

Janten kumaha urang tiasa ngartos kabutuhan anjeun?

Mimiti, kotektak produk urang sareng pilih modél karesep anjeun.

Saterusna,milari konsultasi palayanan pelanggan di sudut katuhu handap halaman sareng pasihkeun sarat anjeun. Kami bakal komunikasi sareng tim R&D perusahaan sareng masihan sakumpulan rencana. NAHA KAMI BISA LAKU pikeun anjeun! EBIKE, Kustomisasi produk

Perhatosan!

Kami perusahaan anu ngalayanan pangecér sareng grosir. Upami éta kabutuhan pribadi, urang kadang muka crowdfunding. Upami anjeun resep, punten ngadaptar salaku anggota kami sareng nuturkeun akun facebook kami.

Naha anjeun ngagaduhan ideu produk énggal?

URANG BISA LAKU DI PERUSAHA KAMI

FRAME AND COMPONENT

FRAME JEUNG KOMPONEN 

ASSEMBLING

PERHATOSAN

PAINTING

NGARAS 

DECAL DESIGN

Desain DECAL

Seueur jalma naroskeun jasa sareng perawatan naon anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun sapédah Éléktrik (eBike). Ieu sababaraha inpormasi dasar sareng tips umum pikeun ngajaga eBike anjeun ngajalankeun sapertos impian!

Sami sapertos siklus biasa, eBike anjeun peryogi pangropéa rutin; Nanging ulah ditunda ku bagian listrik tina ieu sabab umumna bakal meryogikeun sakedik pangropéa.

Seueur anu sanés buku-buku anu yakin yén motor listrik dibatesan ku masalah perawatan, tapi ieu ngan saukur henteu leres. Upami anjeun, pangguna, laksanakeun léngkah dasar pikeun tetep ngajalankeun sapédah anjeun éta moal meryogikeun langkung seueur tibatan sapédah normal. Barina ogé upami anjeun ngubaran eBike anjeun ogé éta bakal ngubaran anjeun ogé salaku balasanna.

Kaseueuran padagang bakal nyayogikeun sapédah dina sapédah, anu penting sabab éta eBike kedah disiapkeun leres-leres waé pikeun fungsi anu hadé.

Sababaraha dealer ogé nawiskeun jasa gratis anu sanés upami eBike parantos dipasihan. Ieu gunana sareng pantes dimangpaatkeun sabab tiasa nyandak sababaraha mil pikeun bolts énggal pikeun ranjang, kabel manteng sareng sajabana Ku nyandak éta deui saatos bobo di waktos anjeun tiasa sadayana dikencangkeun, sareng rem sareng roda gigi dipariksa sareng sajabana. Ieu ogé mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngarobih pelana anu henteu raoseun pisan, posisi batangna rada béda sareng ngadamel parobihan alit sanésna pikeun masihan langkung nyaman.

Pangropéa eBike

Pikeun kéngingkeun umur anu pangpanjangna tina eBike anjeun anjeun tiasa nyandak sababaraha léngkah saderhana pikeun ngajaga éta nyalira, tanpa aya perjalanan anu biasa ka dealer na. Ieu sababaraha tips siklus umum pikeun ngabantosan anjeun -

- Tetep bersih eBike anjeun. Upami tiasa dibersihkeun saatos unggal naék nganggo beberesih khusus sapédah.

- Entong ngumbah jet atanapi sami sabab ieu tiasa ngusir pelumas bantalan, éta ogé bakal ngompres cai kana jero anu dina gilirannana bakal ngahambat komponén penting.

- Upami nganggo selang anu bertenaga tinggi ati-ati ulah cai jet teuing caket hubs, bracket handap, headset atanapi dimana waé mana waé anu normal diusap sadayana.

- Sababaraha produk caang sapédah tiasa ngantepkeun lapisan panyalindungan tina cetakan, ngabantosan ngajagaan eBike anjeun sapertos anu langkung énggal. Ati-ati henteu meunang barang ieu caket kana permukaan marake!

- Anggo minyak ranté anu pantes pikeun ngajaga ranténa dilumasi saatos diberesihan, pastikeun henteu diantep garing. Lube baseuh dina usum salju sareng pelumas garing dina usum panas. (Lube baseuh tetep baseuh, garing lube garing garing).

- Anjeun tiasa ngalubarkeun kabel nganggo minyak semprot ringan, langkung saé anu garing sareng daun lapisan PTFE. Upami nganggo pelumas anu tetep baseuh, lebu kaluar anjeun salajengna tiasa lengket ieu nyababkeun langkung seueur masalah sareng tiasa nyababkeun kabel dicekel. (Kalayan PTFE éta bakal garing tapi tinggalkeun lapisan pelumas).

- Nalika sapédah henteu dianggo cobi tetep dina tempat anu garing tina unsur-unsur.

- Jaga ban leres diembung. Ieu bakal nyegah ban henteu rata. Éta ogé bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sabab sapédah bakal digulung kalayan kirang tahan. Dina gilirannana motor jalan kirang sareng jengkol diperpanjang. Ieu tiasa ngajantenkeun langkung seueur bedana tibatan anu anjeun panginten. (Tekanan ban sok dicitak dina sisi ban anjeun).

Pangropéa Motor & Batré

Kaseueuran motor dinten-dinten ayeuna disegel atanapi henteu tiasa dianggo, janten upami henteu leres éta bakal diganti tibatan dilereskeun, janten sakedik pangropéa di dieu.

Nya sami sareng aki-aki; Nanging anjeun tiasa nyandak léngkah-léngkah pikeun manjangkeun umur batre anjeun. Misalna dijaga luhurna, henteu ngantepkeun kanggo ngaleupaskeun waktos anu langkung lami, henteu ngantepkeun dina panonpoé anu panas anu pikasieuneun salami waktos anu lami sareng ogé henteu ngantepkeun dina hawa tiris salami mangbulan-bulan upami henteu dianggo. Kaseueuran masalah batré anu kuring pendakan nyaéta dimana jalma-jalma ngalalaworakeun aki-aki na, atanapi parantos ngantunkeun aranjeunna mangtaun-taun sareng taun sateuacan uih deui ka aranjeunna ngarepkeun aranjeunna damel sapertos biasa nalika énggal!

Kalolobaanana sél Litium modern langkung saé dijaga batréna luhur. Janten sanaos ngan ukur ngan ukur siklus sapuluh mil jarakna pondok, éta langkung séhat pikeun batréna tiasa di luhur saatos tumpak éta tibatan ngantep éta ngalir pas sareng ngecas deui.

Upami batréna sigana janten buruk, kapasitasna tiasa diparios ku toko e-commerce khusus. Kocapkeun contona batréna tiris pisan atanapi anjeun ngantepkeun dina gudang salami waktos anu langkung lami, éta tiasa nguntungkeun tina siklus AC. Jang ngalampahkeun ieu ngajalankeun batréna lengkep datar sareng ngeusi batre langsung dicadangkeun. Ieu kedah kondisi batréna deui kana kaayaan. Éta panginten pantes dilakukeun dua kali pikeun mastikeun.

Bungkus batré tiasa diwangun ku seueur sél sareng kadang sél ieu janten henteu saimbang. Seueur aki modern anu ngajaga dirina saimbang leres, kalayan dina pesawat BMS, (Sistem Manajemén Batré) nanging dimungkinkeun pikeun ngeusi batre sél masing-masing pikeun nyaimbangkeun sadayana. Ieu kedah dilakukeun ku toko e-mail anu leres kalayan leres.

Masalah Listrik, naon anu kedah dilakukeun?

Upami anjeun ngalaman kasalahan listrik sareng eBike anjeun anjeun kedah ngahubungi dealer anu anjeun mésér sapédah éta. Aranjeunna kedah ngalaman pikeun ngabantosan anjeun.

Upami anjeun henteu ngalaman, tong nyandak listrik anu sanésna. Entong cabut palapis plastik sabab anjeun tiasa ngarusak internal sareng ogé ngabatalkeun jaminan; ieu kedah dilakukeun ku teknisi eBike.

Upami anjeun mutuskeun 'rebab' pastikeun gaduh baki magnét atanapi sababaraha cara ngandung baud sareng sajabana salaku bit tiasa lungsur nalika anjeun muka pasualan.

Éta salawasna saé pikeun nempatkeun bagian dina urutan anjeun ngaleungitkeun; ku cara ieu anjeun bakal ngagaduhan ide kasar kumaha sadayana balik deui.

Sateuacan uih deui ka dealer anjeun panginten hoyong parios konektor listrik: éta tiasa janten masalah anu saderhana. Kocapkeun anjeun pencét nabrak karasa di jalan sareng listrikna pareum, parios batréna aman dina tempatna kusabab éta tiasa ngalih sakedik dina konektor anu nyababkeun leungitna koneksi sakedap.

Anjeun ogé tiasa pastikeun sadaya kontak bersih sareng korosi gratis.

Seueur buku-buku modél modern anu ngagaduhan diagnostik pikeun nyaritakeun dealer naon anu lumangsung upami aya masalah. Sababaraha sistem anu langkung saderhana mangrupikeun kasus pangurangan, dimana unggal komponén diuji dugi ka komponén anu rusak didiagnosa.

Kadang-kadang saderhana sapertos mareuman eBike sareng ngahurungkeun deui. Ngalakukeun ieu bakal ngareset controller sareng tiasa balik deui.

Ati-ati kumaha waé, yén ku nyetél ulang, éta ngakibatkeun aya masalah sareng anjeun kedahna waé dipariksa ku teknisi eBike.

Sababaraha e-book langkung dipercaya tibatan anu sanésna sareng kadang anjeun ngan ukur teu tuah; lakukeun naon anu anjeun mampu pikeun jaga kareueus sareng kabagjaan anjeun, sareng anjeun bakal ngaraosan salami mangtaun-taun salami-lami buku ebook.

Kantun nempatkeun: Édike henteu leres-leres henteu kedah meryogikeun pangropéa deui tibatan sapédah push normal, ngan upami anjeun leres-leres ngubaranana.

 

Kalayan seueur gaya anu béda, modél & kisaran harga, ngagaleuh sapédah listrik (eBike) tiasa janten prosés anu pikasieuneun.

Pikeun ngabantosan anjeun dina milarian, kuring parantos ngiringan pituduh kasar pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan ngeunaan mana waé anu bakal cocog pikeun anjeun. Ieu pitunjuk pembeli sapédah listrik ..

 

Daripada overloading anjeun ku seueur teuing detil, kecap ieu nyaéta 'Jargon Free' sareng kedah raoseun bahkan anu paling anyar pikeun pengendara, éta pitunjuk saderhana pikeun nutupan faktor penting.

Aya seueur panutup janten kuring parantos ngabagi kana sababaraha tahapan:

Gaya Sapédah Listrik

Pilih gaya ebook anu pas pikeun ngadukung gaya anjeun dina tunggang gunung.

Pasar eBike parantos dipelak sacara masif dina sababaraha taun katukang sareng ku éta rupa-rupa gaya, desain sareng tujuan anu béda.
Mulai ti sapédah tilepan roda leutik dugi ka komuter roda gedé; aya ngan ngeunaan unggal gaya ebook anu diperyogikeun ku pangguna akhir.

Dina raraga kéngingkeun eBike anu leres anjeun kedah mikir pisan ngeunaan naon kabutuhan sareng ekspektasi anjeun:

- Upami anjeun milari eBike anu cekap alit kanggo nempel dina tukang mobil, hiji eikeu tilepan mangrupikeun jawaban.

- Upami anjeun nuju damel damel kedah ningali kota / komuter di luar kota.

- Kanggo khusus-off roaders aya sababaraha gaya eMTB anu sayogi.

- Komuter damel salami saminggu tapi ogé saatos lampu off-road di akhir minggu? Édisi hibrid bakal aya di jalan anjeun (sareng tow-path).

- Seueur deui gaya niche anu sayogi; ti eTrikes dugi ka mesin balap karbon lengkep

- Pastikeun pikeun tumut kana gaya sareng kagunaan nalika milarian ebook anjeun: Nalika eikeu tilepan sigana sapertos pilihan praktis, upami anjeun ngarencanakeun jaunts panjang sareng bagian luar jalan sigana moal cocog sareng kabutuhan tunggang gunung anjeun. Sugan tingali kana raka mobil anu cocog.

Kabutuhan Pamake

Pamustunganana naon waé anu anjeun pilih kedah peryogi pikeun kabutuhan anjeun. Anjeun kedah mikirkeun kapraktisan antara béda-béda eBike.

Salaku conto: Anjeun tiasa waé fokus kana sapédah tilepan roda leutik pikeun lebet dina tonggong mobil, tapi ulah ngaluarkeun eupan anu sanés roda sanés anu langkung ageung; folderna tiasa janten praktis pikeun dilipet sareng disimpen, tapi upami eBike henteu praktis dina gaya tunggang mobil anjeun maka anjeun kurang kamungkinan naékna, sareng dina akhir dinten éta perjalanan mangrupikeun hal anu paling penting.

Unggal palanggan anu kuring tingali ngagaduhan kabutuhan anu béda. Sababaraha panginten kirang lincah sareng peryogi siklus anu stabil sareng gampang dipareuman sareng mareuman. Dina conto ieu sapédah pigura lungsur anu ngamungkinkeun langkung percaya diri nalika muter, sareng nalika eureun ngadadak ngamungkinkeun anjeun turun kaki kalayan aman sareng gancang, bakal janten pilihan anu masuk akal. Entong ningali sapédah sareng pikir 'Éta katingalina sapertos sapédah awéwé', tingali éta sareng pikirkeun kumaha praktisna pikeun anjeun.

Ieu pamustunganana mangrupikeun hal-hal anu anjeun tiasa ngesahkeun nalika nguji sapédah (hal anu bakal urang keuna engké dina tulisan) tapi pastina kedah diperhatoskeun bahkan dina tahap awal milih édikeu.

Ukuran kabayang

Dihubungan caket sareng poin di luhur sareng penting pisan pikeun milih e-mail anu pas; mastikeun yén anjeun gaduh ukuran roda anu leres bakal ngajamin efisiensi sareng kanikmatan dina bagian anu sami.

Anjeun kedah ngagaduhan ide anu saé pikeun gaya eBike anjeun saatos ayeuna, tapi naon bédana ukuran roda sareng aplikasi anu béda-béda anu dipibanda ku aranjeunna?

Ayeuna meureun sakedik mimiti pikeun nangtoskeun ukuran tapi kuring hoyong nunjukkeun ieu ayeuna sabab ukuranana ogé tiasa mangaruhan gaya eBike anu anjeun pilari. Ukuran anu saéstuna kedah janten salah sahiji hal anu pamungkas pikeun ditingali; Kuring nyarios sareng seueur jalma anu saatos ngobrolkeun tentang eBikes ngan ukur sababaraha menit naros - "Ukuran naon anu kuring peryogikeun?".

Dina titik ieu ukuran kirang penting tapi anjeun kedah ngémutan ukuran roda anu sanés aya. Baheula ngan ukur aya hiji atanapi dua ukuran roda anu sayogi. Tapi ayeuna sabab pasar parantos ngalih aya seueur ukuran anu béda pikeun dipilih.

Kuring bakal difokuskeun ngan sababaraha utama tanpa kedah rinci teuing.

700c: 'Roda ageung' ieu umumna dianggo pikeun damel di jalan. Diaméterna langkung ageung sacara fisik nutupan langkung jarak nalika digulung dina révolusi lengkep tibatan roda anu langkung alit.

700c ogé dipidangkeun dina seueur trekking / sapédah hibrid sabab tiasa dianggo boh di jalan sareng di luar jalan, kalayan bédana utama nyaéta pilihan ban: ban hibrid bakal ngagaduhan awak anu langkung lega tibatan ban jalan lengkep, kalayan sababaraha ukuran tapak tatu sareng pola anu cocog sareng gaya tunggang gunung.

29 "eMTBs roda (atanapi 29ers) ogé janten langkung umum, ngamungkinkeun kamampuan rolling sareng kanyamanan anu sami pikeun pangguna di luar jalan.

26 ": Ukuran populér anu sanésna nyaéta roda 26". Ilahar dianggo pikeun bersepeda gunung, kabayang ieu langkung alit tapi ngamungkinkeun langkung kendali sareng kirang kabayang bélok di luar jalan tibatan lanceukna anu langkung ageung.

Aranjeunna umumna nampilkeun ban anu langkung lega, knobbier pikeun maksimal panguat sareng panahan dina kaayaan soggy. Kitu cenah, langkung umum jaman ayeuna pabrikan nganggo roda 26 "dina sapédah kota / komuter kalayan ban gaya jalan anu langkung lemes sareng tekanan ban anu langkung luhur. Ieu ngamungkinkeun eBike janten langkung seueur ku setir anu langkung enteng tapi henteu kompromi résistansi ngagugulung ku ban ageung ageung di jalan. Éta ogé pamustunganana nurunkeun pusat gravitasi ogé panginten tiasa langkung cocog pikeun pangguna anu langkung pondok.

20 ": Anjeun tiasa mendakan ieu dina sababaraha motor tilepan, dimana roda anu langkung alit ngabantosan ukuranana handap.

Perlu diémutan yén ukuran roda anu langkung alit, jarak anu kirang bakal kalangkungan dina hiji révolusi, anu tiasa ngajantenkeun damel langkung sesah dina tanjakan anu langkung panjang.

Aya seueur ukuran roda anu sanés, tapi ieu anu paling umum di dunya e-book.

Dimana netepkeun anggaran anjeun?

Anggaran anjeun mangrupikeun hal anu penting pikeun moro pikeun e-mail. Kalayan harga gampang dugi ka rébuan, anjeun kedah siap mayar sakedik deui pikeun e-mail tibatan siklus pedal normal.

Sepeda listrik tiasa ngarugikeun naon-naon dugi ka £ 10.000 + tapi sacara réalistis seuseueurna diantarana mimitian sakitar £ 800 sareng kisaran dugi ka 6000.

Téknologi tambahan dina motor sareng batré maksa premium tambahan tina biaya sapédah normal.

Positipna nyaéta nalika téknologi maju sareng harga dasar langkung handap, anjeun bakal mendakan anjeun tiasa nyandak mesin anu tiasa diandelkeun sakedik artos.

Sapertos naon waé di dunya ieu anjeun mayar naon anu anjeun kéngingkeun, sareng pikeun eBike ieu hartosna mayar langkung seueur pikeun kualitas, kisaran sareng reliabilitas.

Tangtosna tong mayar langkung kanggo anu teu diperyogikeun; éta gampang dibawa dibawa milarian anjeun. Pasar eike pisan kalapa; upami hiji langkung mahal tibatan anu sanés biasana pikeun alesan. Upami hiji eBike dibawa ka pasar anu mahal teuing éta bakal katingali gancang sareng pabrikna bakal hésé ngajual.

Siap-siap pikeun anggaran anjeun turun naek sakedik, upami hiji eBike khusus langkung ageung tibatan anggaran anjeun tapi réalistis badé ngalaksanakeun padamelan anu langkung saé dina ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong maka tong ditolak.

Ngagunakeun kagunaan sareng fungsina kusabab anggaran tiasa ditungtun ngajantenkeun biaya langkung jauh dina perbaikan sareng ngagantian.

Tingali sakitar sareng ngabandingkeun eBike dina harga anu béda sateuacan mutuskeun dina anggaran akhir. Entong aturan nanaon. Janten fléksibel.

Émut anjeun kéngingkeun naon anu anjeun mayar, tapi entong dijual ku fungsi mewah demi éta.

Parabotna

Alat-alat penting sareng éta ogé mulih deui kana anggaran anjeun. Anjeun panginten parantos nyetél inohong dina pipikiran anjeun contona waé £ 2000, anjeun ayeuna parantos ningali sapédah anu anjeun pikahoyong. Tapi faktor dina asesoris sapertos helm, sarung tangan, pakean pelindung, tas, sapatu sareng sajabana Hal-hal ieu tiasa nambihan gancang!

Éta ogé penting pikeun komponén komponén sapertos pengawal lisah, lampu, rak, konci sareng sajabana Anjeun tiasa mendakan upami contona anjeun peryogi sapédah komuter, sababaraha modél panginten parantos aya bitis sapertos pelendung, lampu sareng rak anu dipasang salaku standar. Ieu idéal, sabab pabrikan parantos milih komponén anu pangsaéna pikeun sapédah sareng tugas anu aya. Éta tiasa sering langkung saé tibatan komponén pasar-engké ditambih dina waktos engké, éta ogé tiasa langkung mirah kanggo mésér sapédah anu dipasang sareng bagian-bagian ieu.

Naséhat kuring nyaéta netepkeun dua anggaran, hiji kanggo sapédah éta nyalira sareng anu sanésna pikeun asesoris, ku cara ieu anjeun henteu ngorbankeun dua tujuan. Jelas sababaraha hal anu kedah contona helm. Tapi émut sababaraha komponén anjeun tiasa mésér atanapi ningkatkeun dina waktos engké, ngamungkinkeun anggaran anjeun janten langkung fleksibel dina ayeuna. Ku ngalakukeun ieu anjeun nyingkahan mésér hal-hal anu anjeun henteu kedah diperyogikeun sareng lami-lami anjeun bakal sadar sababaraha hal penting anu anjeun pikahoyong.

Jenis Motor, Ukuran Batré & Jangkauan

Kuring moal ngaliwat teuing kana batré sareng jinis motor anu béda sabab ieu bakal dibahas dina tulisan séjén; Nanging pastina aya anu kedah di tingali nalika ngagaleuh sapédah listrik.

Aya dua jinis utama motor dina pasaran: Hub drive sareng crank drive, sareng aranjeunna tiasa dianggo dina sababaraha cara.

Hub drive mangrupikeun unit motor anu dipasang dina roda payun atanapi tukang. Nalika pangguna pedal papan kontrol nerapkeun kakuatan tina batréna. Ieu dina gilirannana bakal ngadorong pangguna tina roda tukang atanapi narik anjeun ti roda payun. Kauntungan tina sistem ieu nyaéta anjeun ngajalankeun motor anu bertenaga luhur pikeun nyocogkeun sareng gaya tunggang gunung anjeun. Anjeun umumna tiasa ngagentoskeun motor pikeun damel sareng pengendali sareng batré anu béda, janten lumayan serbaguna dina operasi na.

Crank drive nyaéta tempat motor dipasang langsung dina pigura sareng nyetir ranténa nyalira. Sistem ieu langkung épisién sabab pangguna sacara épéktip teras-terasan dina pakakas anu sampurna disamping unit motor nalika ngiringan maju sareng umumna peryogi batré anu langkung alit kanggo beroperasi.

Nalika motor dipasang séntral dina sapédah éta moal nyababkeun tungtung hareup atanapi tukang sapédah janten langkung beurat. Kauntungan sanésna nyaéta éta tiasa nedunan langkung saé dina kaayaan anu leueur, sabab aya kurang kamungkinan puteran roda nalika kakuatan diterapkeun. Aya kirang 'surging' sareng torsi diterapkeun langkung merata ngalangkungan kisaranana.

Anggaran anjeun tiasa janten faktor ageung nalika ngémutan jinis drive mana anu kedah dipilih. Sapédah anu didorong engkol condong langkung mahal tibatan alternatip anu didorong ku hub, sanaos aya motor drive engkol anu langkung énggal sumping ka pasar sepanjang waktos sareng kuring kantos ningali sapédah anggaran engkol langkung anggaran ayeuna sayogi. Upami reliabilitas mangrupakeun konci; maka meureun angkat sareng anu parantos diusahakeun sareng diuji di pasar bari. Pikeun kuring pribadi kuring ngan ukur ngajual sapédah engkol, éta mangrupikeun sistem anu paling dipercaya dina pasaran, Numutkeun kuring kuring langkung resep cara aranjeunna raos nalika dianggo, éta mangrupikeun jalan anu langkung alami kalayan kirang ngirut sareng kuring yakin yén aranjeunna seueur ngalaksanakeun langkung saé bahkan bukit anu paling terjun.

Pilihan pangsaéna anjeun nyaéta nyobaan duanana sistem sareng ningali nyalira, anu mana langkung saé pikeun sarat anjeun. Tong hilap tés sapédah listrik kana bukit anu tangguh!

Sedengkeun pikeun batréna, ieu panginten mangrupikeun bagian anu paling gancang tina hiji eBike, kalayan téknologi batré anyar datang ka pasar sepanjang waktos. Aya seueur jinis, anu paling populér nyaéta sél lithium. Ieu langkung énggal tibatan aki-aki Ni-cad anu lami, sareng umumna tahan pikeun waktos anu langkung lami.

Deui ieu mangrupikeun topik anu sanés babarengan sareng bakal dijelaskeun sacara rinci dina tulisan séjén.

Langkung ageung kapasitas batréna langkung saé anu bakal dicekel.

Janten réalistis ngeunaan sabaraha mil anjeun bakal nutupan, sabab nalika anjeun naék jarak anu langkung beurat sareng langkung ageung batréna tiasa janten. Émut, anjeun salaku pengendara badé nganggo beurat tambahan ieu. Sakali-kali kuring nyarios ka palanggan anu hoyong 'batréna langkung ageung' kusabab dina kertas kapasitas anu langkung ageung langkung saé. Nanging nalika kuring naros - "Réalistis sabaraha mil anjeun?" Éta rada sering bahkan henteu 50% tina total batréna. Éta nyarioskeun saé yén éndah kénging seueur di batré nalika kaluar dina perjalanan janten anjeun gaduh katenangan anjeun moal tinggaleun pondok.

Naséhat kuring bakal: Entong bingung ku maca teuing ngeunaan sadaya jinis motor sareng batréna, hal utama anu anjeun hoyong milari nyaéta operasi sareng jangkauan. Buka sareng angkat kana sababaraha gaya anu béda, tangtoskeun kisaran anjeun sareng buka naon anu paling cocog sareng anjeun.

Tunggang tés

Ayeuna ieu bagian anu pikaresepeun! Éta ogé bagian anu paling penting dina sadayana.

Anjeun kedah, kuring neken WAJIB indit sareng nyobian sababaraha buku anu béda sateuacan anjeun nyandak kaputusan. Barina ogé lamun henteu nyobian aranjeunna anjeun moal terang kumaha parasaan sareng operasi aranjeunna.

Kalayan seueur jinis variétas di luar sana nyobian sababaraha, sanés hiji atanapi dua, tapi SIKIT pikeun kéngingkeun perbandingan anu saé. Upami anjeun henteu nyobian sababaraha anjeun tiasa kaleungitan salah anu sampurna pikeun anjeun.

Nalika tés tés:

- Coba ebook dina gears anu béda sareng tingkat ngabantosan anu béda-béda (upami éta ngagaduhan pilihan), sareng saloba kombinasi sabisa janten anjeun raoseun pikeun sapédah.

- Henteu saé naék turun-turun ka trotoar pikeun nyandak kaputusan. Naék hiji bukit anu hébat, langkung ti nabrak, turun sareng turun sababaraha kali, angkat, rasakeun beuratna, uji gigi, rem jsb.

- Pasihan tés anu saé pikeun mastikeun yén éta cocog sareng harepan anjeun.

- Coba anu handap tina anggaran anjeun sareng anu sanés anu saluhureun anggaran anjeun pikeun anjeun tiasa ningali naon anu anjeun kéngingkeun artos anjeun. Anjeun tiasa mendakan anu langkung mirah nyukupan kabutuhan anjeun, atanapi anjeun tiasa mendakan anu langkung dipikacinta badé ngadukung anjeun langkung saé dina kahirupan sadidintenna.

Ieu ogé bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngobrol sareng dealer; anjeun bakal langkung seueur diajar ku cara ieu tibatan maca diri salaku pangecér dina dinten ayeuna. Unggal dealer badé nyarioskeun yén eBike na anu pangsaéna, tapi aranjeunna kedah tiasa ngantunkeun anjeun langkung jauh sareng nunjukkeun fitur anu anjeun henteu terang dina kertas. Kusabab kitu buka sababaraha dealer anu béda sareng tangtukeun dina émutan anjeun nyalira ebook anu cocog pikeun anjeun.

Ngarojong & nyokong

Pangrojong sareng back-up penting pikeun pameseran anjeun. Ieu ogé nganteurkeun urang deui pikeun nganjang ka dealer anu béda pikeun ngukur saha anu anjeun pikir anu bakal ngajaga anjeun dina jangka panjang. Éta henteu saé mésér eBike énggal upami jauh kana masalah anjeun ngagaduhan masalah sareng teu gaduh dukungan.

Unggal jaminan pabrik béda-béda; titik utami nyaéta mésér hal anu ngagaduhan sababaraha jaminan nalika aya masalah. Anjeun bakal sering mendakan jaminan anu misah pikeun bagian listrik tina eBike, sareng pigura sareng komponenana. Ieu beda-beda tapi umumna anjeun bakal mendakan garansi 2 taun dina listrik, sareng 5 taun atanapi bahkan jaminan hirupna dina pigura jsb.

Pastikeun anjeun maca cet leutik: Jaminan pabrikan pikeun "cacat bahan" beda pisan sareng "teu aya jaminan quibble". 

Ogé mangga waspada yén batréna tiasa gaduh jaminan bentang waktos kalayan jaminan siklus muatan. Misalna éta umurna ngan ukur 6 bulan tapi upami éta parantos nutupan siklus tagihan langkung seueur tibatan garansi nyatakeun éta henteu tiasa ditampi.

Waspada ka pabrik anu nawiskeun jaminan anu pohara terbatas atanapi pondok, lonceng alarm ieu yén aranjeunna sorangan henteu percanten kana kaandalan produk.
Ampir sadaya jaminan diwatesan sabab, dina ahir poé, hiji eBike mangrupikeun bagian anu mindahkeun; bit bakal ngagem kana waktos sareng batréna antukna bakal leupas kapasitas.

Naséhat kuring nyaéta pikeun mésér ti mana waé anjeun tiasa balik upami aya masalah, ku ruang paméran fisik anu sacara pribadi tiasa didatangan tibatan nelepon sababaraha telepon sareng ngaco ku bungkus sapédah sareng éta dikirimkeun kanggo mulang. Kamungkinan tingali di tempat-tempat anu ogé tiasa ngalayanan sapédah anjeun pikeun tetep ngajauhan dina jangka panjang.

Jasa sareng Pangropéa -

Jelas yén eBike naon waé anu peryogi pangropéa rutin, nanging ulah ditunda ku bagian listrik tina ieu sabab biasana henteu kedah seueur perawatan.

Seueur anu sanés buku éléktronik yakin yén sapédah listrik dibatesan ku masalah perawatan tapi ieu ngan saukur henteu leres. Upami anjeun salaku pangguna nyandak léngkah dasar pikeun ngajaga sapédah anjeun jalan, éta moal meryogikeun langkung seueur tibatan sapédah normal. Barina ogé upami anjeun ngubaran eBike anjeun ogé éta bakal ngubaran anjeun ogé salaku balasanna.

Nanging dasar-dasarna pikeun ayeuna nyaéta ngajaga sepédah tetep bersih. Pastikeun sadaya kontak listrik henteu aya korosi. Éta ogé pantes disayogikeun sapédah sapinuhna nalika éta meryogikeunana sareng nyimpen rékaman jasa tetep gembleng (Ieu bakal ngabantosan upami anjeun kantos ngaical eBike langkung jauh).

Kaseueuran dealer bakal nyayogikeun sapédah dina sapédah, anu penting, sabab éta eBike kedah disiapkeun leres-leres waé pikeun fungsina ogé.

Sababaraha dealer ogé nawiskeun jasa gratis anu sanés upami eBike parantos dipasihan. Ieu gunana sareng pantes dimangpaatkeun sabab tiasa nyandak sababaraha mil pikeun bolts énggal pikeun ranjang, kabel manteng sareng sajabana Ku nyandak éta deui saatos bobo di waktos anjeun tiasa sadayana dikencangkeun, sareng rem sareng roda gigi dipariksa sareng sajabana. Ieu ogé mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngarobih pelana anu henteu raoseun pisan, posisi batangna rada béda sareng ngadamel parobihan alit sanésna pikeun masihan langkung nyaman.

Kaseueuran motor dinten-dinten ayeuna disegel atanapi henteu tiasa dianggo, janten upami henteu leres éta bakal diganti tibatan dilereskeun, janten sakedik pangropéa di dieu.

Nya sami sareng aki-aki; Nanging anjeun tiasa nyandak léngkah-léngkah pikeun manjangkeun umur batre anjeun. Misalna dijaga luhurna, henteu ngantepkeun kanggo ngaleupaskeun waktos anu langkung lami, henteu ngantepkeun dina panonpoé anu panas anu pikasieuneun salami waktos anu lami sareng ogé henteu ngantepkeun dina hawa tiris salami mangbulan-bulan upami henteu dianggo. Kaseueuran masalah batré anu kuring pendakan nyaéta dimana jalma-jalma ngalalaworakeun aki-aki na, atanapi parantos ngantunkeun aranjeunna mangtaun-taun sareng taun sateuacan uih deui ka aranjeunna ngarepkeun aranjeunna damel sapertos biasa nalika énggal!

Sacara sederhana, hiji eBike leres-leres kedah meryogikeun pangropéa deui tibatan push bike normal salami anjeun - pangguna leres-leres leres.